FYN OG JYLLAND !
Maj 2005

På Fyn og i Jylland ser det slet ikke så dårligt ud!

Ofte var jeg her ude for, at en plads, som kun havde 3 STJERNE - fik 4 - 4½ - eller 5 kørestole! Der var jeg meget forbavset over!

Kørestolene har slået Stjernerne!

4 pladser lovede at forbedre forholdene! Det var tit for høje kanter, som var nemme at fjerne! Lidt cement og problemet var løst. Dørbredden og rummene var gode nok!

Alle lejrchefer var ualmindelig lydhøre, og venlige. Flere gange var det ejerskift, som gjorde, at man endnu ikke havde fået rettet / set fejlene.
Jeg truede med at komme igen og tjekke - da jeg ikke var helt sikker på, de ville gøre noget ved det!
FY Aase!

Men - men ! Jeg må krybe til korset!

Allerede da jeg kom retur til Dianalund, lå der mail fra de to af pladserne om, at forholdene var ændret - så de nu kunne få hver 4½-5 kørestole i stedet for 1½-2 ! SUPER !

Dagen efter, kom der mail fra en 3. som bad om vejledning, så fejlene kunne blive rettet hurtigst muligt!

Den sidste plads er under ombygning - den venter jeg lidt med at bedømme. Den ved jeg, blver til 5 kørestole, da de har bedt om vejledning !

TAK til Jer ALLE, fordi i reagerede så hurtigt - det bekræfter, at mit arbejde bliver taget seriøst, og ikke mindst at "DET NYTTER"!

I løbet af den kommende tid ,vil jeg lægge beskrivelserne på siden - men jeg er atter på vej til Jylland, til en ny omgang test.

Håber det bliver lige så pocetivt som denne gang!
På Genskriv!

02-05-2004TEST AF CAMPINGPLADSER!
I dette forår, har jeg benyttet mig af at teste nogle af de forskellige campingpladser på Sjælland ( Er på vej til Fyn og Jylland) – både de der er bestilt I forvejen, og de jeg er rendt ind I under vejs!

Egentlig havde jeg håbet at finde et mønster – i pladsernes måde at indrette deres bygninger på, således at jeg kunne forudse, om de er egnede, men det kan slet ikke lade sig gøre!

Store flotte – veludstyrede pladser kan ofte – alt for ofte, blot have et toilet og så er det , hvad der er ! (Arbejder på at få gjort min oversigt noget bedre)!


02-05-2004Ofte tror man jo, at pladser med mange stjerne er egnede og har tingene i orden, men sådan er verden ikke skruet sammen. Her kommer man tit i klemme som kørestolsbruger, hvis forarbejdet ikke er gjort grundigt nok, og derved får man en dårlig oplevelse – i stedet for en god ferie!

Utroligt! Når jeg spørger Lejrcheferne -  får jeg at vide, at det er ALT for dyrt ( blot med beskedne ramper) hvilket under mig, da det er småtingsafdelingen i forholdt til den øvrige drift og vedligeholdelse! Den undskyldning er ikke gangbar!

Ved hjælp af genbrugsmaterialer kan det ofte laves for få hundrede kroner. Tit har man noget liggende, som kan bruges – hvor svært kan det være!


02-05-2004HALV PRIS !
På spørgsmålet om, hvorvidt de øvrige campister ville finde sig i ”kun at komme på toiletterne” kan man godt se forskellen, og lover ofte at gøre noget ved det senere, men ”Der kommer jo ingen handicappede!” -  

Nej det tror da pokker – vi vil ikke betale for alle de goder –  vi ikke kan bruge på campingpladserne, og vælger de steder, hvor vi kan færdes overalt – eller næsten overalt ! Dog har mange handicappede børn, og vil gerne på de store pladser!
En ide var måske at foreslå halv pris til handicappede, indtil forholdene blev bragt i orden??????

Det kunne så være vi kom, og at man derved forstod meningen med at gøre pladserne egnede! Det skulle ikke være en sovepude, men en overgangsordning!


02-05-2004Derimod er mange mindre pladser, bedre egnede – de tænker vist mere på den enkelte campist, og prøver at indrette til alle  gæster!

I gennemsnit har de små Campingpladser flere ”kørestole” end de store!

Turene går nu til Fyn og Jylland – hvorefter jeg vender tilbage!
På Gensyn!

02-05-2004

Tilbage til forsiden