Campingplads-anmeldelse: Kaj- Ove.
I starten af juli blev Tim (min stedsøn) og jeg enige om at tage på en campingtur.
Jeg har "haft" Tim, siden han var 9 år, i dag er han 31 år gammel.
Camping var ikke noget, vi havde prøvet sammen tidligere.

Vi blev enige om at tage en "prøvetur" til en campingplads, der ikke lå så langt fra Boeslunde. Vi kiggede i "camping-oversigten" og valgte endelig at tage til Skarresø Camping, ca. 40 km. fra Boeslunde.

Skarresø Camping
Slagelsevej 40
4450 Jyderup     Telefon: 59277660


03-05-2004Brochuren og oplysninger på internettet lovede sø, beplantning, gode handicapegnede faciliteter.

Og hvad fik vi så?
Vi fik: Sø, beplantning, gode handicapegnede faciliteter...... og så fik vi meget, meget mere!

Vi nåede frem til destinationen.

Sjældent har jeg følt mig så velkommen som dér.

Vi var dårligt nok trådt inden for i receptionen, da fru lejrchef først og fremmest fandt en god plads til os nær handicapfaciliteter, og ikke mindst tilbød at smøre lidt morgenbrød til os, serveret på den skønne overdækkede terrasse næste morgen.
Og det skete - Tak til

Lejrchefparret: I er søde!


03-05-2004Tim skulle overnatte i en lille "FESTIVAL-IGLO", der dårligt nok kunne rumme ham (Tim er mega-høj/bred og i det hele taget: MEGET STOR) og jeg i min "tourbil", som er en Renault Master med bl.a. sovebriks i varerummet.

Vi kørte en enkelt runde i arenaen og fandt uden problemer vores plads (Vi kunne begge huske nummeret, fordi det var nr. 1 vi skulle ligge på).


03-05-2004PLADS 1
Netop ankommet, bilen blev linet op på den anviste plads.

Tim skal slå telt op, og jeg skal ud af bilen. Det er rutine for os, men hør så lige her, hvor lille verden kan være: Tænk at møde en anden i kørestol - på en campingplads - og så måden - jeg tror, mit hovede ryger af!

Straks efter, at jeg var blevet hjulpet ned af bilens bag-lift, og fik sat mine fede rullestolsdæk på græsset, dukkede der en campist op og sagde "Hej og velkommen".


03-05-2004Uden yderligere indledning begyndte Aase at fortælle om, hvor dejligt det var at se andre handicappede, der havde "mandsmod" nok til at gøre det samme som hende, nemlig at turde campere og rejse.
Den søde velmenende pige hedder Aase Viberg Hansen.

Aase boede ikke selv i sin campingbil, mens vi var der.

"Mobilos el grande espania" holdt parkeret ved siden af hytten - fordi, som Aase fortæller, at hun hver sommer – i 3 måneder - nyder livet på Skarresø Camping.

Hun selv bor i hytten i denne periode, mens hendes livsnødvendige Hjælpere kan vælge at overnatte i luksusmobilen, der holder lige udenfor.


03-05-2004Vi fik et par små stunder, hvor vi talte om camping, ikke bare camping i almindelighed, men især campingbetingelser for handicappede.

Jeg tror nok, at vi blev enige om, at nutidens pladser er blevet så gode, at der er plads og faciliteter til alle. (Næsten)


03-05-2004Men der er jo altid noget at brokke sig over - IK'?

Se meget mere om Aase Viberg Hansen på: www.handicap-camping.dk


Skriv til mig - hvorfor ikke: koh@kajovehyldahl.dk

Hilsen Kaj Ove


03-05-2004

Tilbage til forsiden