Pressemeddelelse ! Marts 2005
ADAC arbejder med et stjernesystem, hvor det maksimale antal stjerner er 25. Ingen af de europæiske campingpladser har opnået at få tildelt alle 25 stjerner; men Klim Strand Camping og Hvidbjerg Strand Feriepark har begge fået tildelt 24 stjerner sammen med 10 andre campingpladser i Europa.

”Vi er meget stolte af den fine udnævnelse. ADAC er højt respekteret blandt tyske bilejere og campister, og absolut den vigtigste organisation i Europa, når vi taler om klassificering af campingpladser” udtaler Jan Jepsen fra Klim Strand Camping.

Både Hvidbjerg Strand Feriepark og Klim Strand Camping er medlem af den eksklusive gruppe ”Leading Campings of Europe” der tæller mange af de flotte italienske, spanske og franske pladser – et medlemskab de to campingpladser på den jyske vestkyst har gjort sig fortjent til ved målrettet at investere mange penge i flotte sanitære faciliteter, restauranter, aktiviteter for børn mm. Endvidere er såvel Klim Strand Camping som Hvidbjerg Strand Feriepark klassificeret som 5-stjernede campingpladser af Campingrådet og medlemmer af den danske organisation TopCamp.

”Man kommer ikke uden om, at de tyske forbrugere er blandt de mest kritiske og det kræver store investeringer at kunne tilfredsstille netop denne målgruppe. Vi har investeret kraftigt i eksempelvis indendørs badeland og aktiviteter for børn - så vi er naturligvis glade for det skulderklap ADAC tildeler os” siger Steen Slaikjær fra Hvidbjerg Strand Feriepark.

Klim Strand Camping og Hvidbjerg Strand Feriepark vil inden længe endvidere være at finde i en dansk udgave af ADAC´s campingguide. FDM har indgået et samarbejde med ADAC om udgivelsen af en omfattende campingguide med 3569 campingpladser i hele Europa. Den nye FDM Campingguide Europa 2005 gør brug af ADAC´s stjernesystem, hvilket giver danskere med interesse for camping mulighed for at få et godt og nuanceret overblik over de europæiske campingpladser. Endvidere indeholder FDM Campingguide en række gode råd til rejsen og praktisk information om rejselandene. FDM Campingguide udkommer medio marts med beskrivelser af ca. 233 danske pladser – herunder Klim Strand Camping og Hvidbjerg Strand Feriepark.

Læs om pladserne på: http://www.hvidbjerg.dk/

                                  http://www.klimstrand.dk/

30-04-2004

Tilbage til forsiden