KABE !
Ankom til fabrikken i Tenhult i Sverige kl. 10.00 – og til vores store glæde, var Det danske Flag hejs, til ære for os! Det var lidt rørende.

Der blev serveret kaffe og rundstykker, inden rundvisningen, og snakken gik livligt; men jeg ventede nu mest på, at blive færdig, for jeg var meget spændt på at se den nye Campingvogn. Klas var lidt beskeden og mente, at der nok var noget, som skulle ændres – men det gjorde mig blot endnu mere nysgerrig !
--
Omsider lykkedes det at blive færdig med morgenbordet, og jeg må sige, at jeg blev meget, meget overrasket, da jeg så campingvognen!  Der var ikke en finger at sætte – det fungerede bare!


27-04-20042 - tredelte ramper blev brugt for op/ned kørsel, til en 90cm bred dør. Ramperne var lidt for svage og smalle til min store, tunge stol – men til en almindelig kørestol var de gode nok.

Jeg mener man vil udstyre den med nogle kraftige ramper som standard, således, at den kan bruges af alle.  

Under transport bliver de anbragt i et rum under sæderne – hvor man gennem en serviceslem udefra kan nå dem, så de er nemme at sætte op ! Det er smart, da de ellers ofte ligger og roder på gulvet     ( hvis man altså ikke har sat dem fast med et beslag) !


27-04-2004Der er fin plads, når man kommer ind i vognen ! Til højre er der en stor Rundsiddegruppe – med en ”tom” plads til kørestolen .

Bordet er løst og kan vendes, alt efter hvordan man placere sig, eller hvor meget gulvplads man behøver! God idé!  


27-04-2004Drejer jeg hen mod  venstre, er der rigelig skabsplads – og  overfor et køkken, som siger ”Spar To” til det hele !  

Som en finesse kan nævnes, at de indbyggede greb, til at støtte sig ved  (hvis det kniber med at holde balancen) – blot ligner udskæringer i bordpladen.

Vask – gasblus og vandhaner kan nås, og de har en god facon. Skuffer og låger vender rigtigt, så selv jeg kan betjene dem. Ualmindelig flot – solidt og stilrent !
27-04-2004I  bagenden er der to enkeltsenge – stadig med god plads imellem, og sengen til den handicappede er bygget bredere !

( Det skal lige siges, at alt i vognen, kan spejlvendes).
Det overraskede mig, at alt virkede så godt, at selv jeg, kunne bruge den !

Det er et flot stykke arbejde. At alt indtræk og gardiner var i blå farver – fristede mig yderligere !

Håber at mange handicappede, vil få glæde af campingvognen – og TAK til KABE fordi de har tænkt på vores gruppe – vi vil nemlig også gerne campere !


27-04-2004

Tilbage til forsiden