WILK !
Når jeg nu alligevel skulle til Jylland – tog jeg kontakt til Erik Madsen, som driver forretningen Camping og Fritid i Esbjerg !

Tidligere på året havde han nemlig kontaktet mig, for at fortælle om en Campingvogn til Kørestolsbrugere, som han havde været med til at udvikle. Erik ville gerne have mig til at se på den og prøve den, men der havde ikke været tid – fra min side – før her i oktober !

Det er en WILK STERN 560, som er bygget om, og jeg må erkende, at den ikke er så ringe endda ! Jeg havde set tegningerne, og på forhånd gjort mig nogle tanker om adgangen til sengen, toilettet, pladsen ved spisebordet og vendepladsen i vognen !


27-04-2004Dobbeltsengen var jeg ikke så begejstret for, men der kom vi til den løsning, at 2 enkeltsenge  kunne stå i vinkel, hvis folk ønskede det – hvorfor der ville være større muligheder for at komme til med en kørestol, og bedre forhold for en hjælper, hvis det var nødvendigt ! Der er tænkt på plads til gulvlift !

Ind til Toilettet anbefalede jeg en skydedør - men der var dog bedre forhold end antaget !  Spisebordet havde mulighed for at få hægte en ekstra plade på  – hvilket løste mit behov for bordplads. Vendepladsen – det var overhovedet ikke noget problem – selv med respiratoren på kørestolen, var der pæn plads !


27-04-2004Vognen kan bygges i 2 modeller – én med køjer til en familie – eller én med en skænk eller arbejdsbord i stedet for.

Jeg fald for modellen med skænk, da jeg her ville få en god arbejdsplads med skabe eller skuffer ved siden. Min PC m.m. kunne så blive stående fremme, og spisebordet ville fortsat være ledigt !

Ramperne op var meget stejle, men det bliver ændret !
Prøv at linke ind på  ” CAMPING og FRITID ”

http://www.campingogfritid.dk/pages/website.asp?articleGuid=1321


27-04-2004

Tilbage til forsiden