MINE KRAV TIL DET NYE TELT !
Gulvfladen skal være mindst 3,25m x 3,25m – således at jeg har plads til både køreskinner og kørestol - spisebord , stole og en lille køkkenafdeling!

Det skal helst have en åbning ud til højre, for at passe godt til den plads jeg har på Skarresø Camping, når jeg ligger fast! ( Til den side – er jeg hurtigt på fast grund)!

Der skal være godt udsyn gennem vinduer – så jeg kan bevare min udsigt over Skarresøen – den vil jeg ikke undvære !

Gerne - må fronten kunne rulles ned – helt eller halvt  – så teltet kan virke som veranda!

Bagenden ved slusen (tilslutning til bilen) skal kunne lukkes – så teltet kan stå selv, hvis / når bilen køres væk !


24-04-2005Det var ikke så lige til at finde – da det ofte kneb med længden – men i et  REIMO katalog fra VENDELBO VANS – fandt jeg et telt, som jeg mente opfyldte ALLE  mine krav!

Gulvfladen var oven i købet 3,5m x3,5m .

Den eksisterende front, kunne endvidere sættets ind, så der blev en større overdækket veranda – det kan jeg dog ikke bruge, men mange andre kan have stor gavn af dette!

Desuden fulgte et ekstra solsejl med  ( Tilbehør) -  på knap 2m, i dybden!

Sovekabine kunne  tilkøbes, hvis man er flere af sted!24-04-2005SUPER - DET TELT VIL JEG FÅ GAVN AF !!!
Torben fortalte, da jeg forhørte mig - at han ikke kendte teltet, og ikke kunne garantere noget angående kvaliteten ( typisk ham – han skal have alt i orden) , men han ville meget gerne skaffe det hjem, så jeg kunne prøve det af !
---
Vi blev enige om at have det med på ”Ferie for Alle 2004” i Herning – hvor jeg skulle ligge på udstillingen ”Campingplads Danmark” med min Campingbil  ( Bygget af VENDELBO VANS for flere år siden) !

Selv, blev jeg hér meget glad for teltet – da det var rummeligt - havde nogle gode lyse farver , og kun vejede 28 kg incl. stænger! Ligeledes var det nemt og hurtigt at samle, og fæstne til bilens tagrende!

Rart at man som svært handicappet, kan klare sig med et enkelt og nemt udstyr!
Det hele – bil + telt, blev beundret af mange gæster (2883 personer)!


24-04-2005STABILT - JA, BESTEMT !!!!
De 3 md. Jeg har ligget fast på Skarresø Camping , har det virkelig bestået sin prøve!

Det har stormet en hel pelikan flere gange , men teltet har stået stabilt. Under den værste storm satte jeg dog et par ekstra støttestænger op indvendigt i vindsiden -  for en sikkerheds skyld!

Jeg har fast plastic-gulv fra Excellence  – hvilket antagelig også har været godt, men teltet har været solidt og  godt!


24-04-2005Der er plads til at spise !

Møblerne er fra ALPH CAMPING APS. i Hedehusene - lette at holde ren og flytte rundt på for mig!  
www.alphcamping.dk

24-04-2005Og plads til køkkenfunktion!

24-04-2005PERFEKT!
Regn i stride strømme – skybrud m.m., har det også klaret, uden så meget som en dråbe vand er kommet ind. Der er god udluftning og derfor ingen fugt !

At der blev vådt under gulvet, skyldtes at pladsen jeg lå på, var skrå og ujævn, og at jeg havde flere mindre  plasticstykker under -  i stedet for et stort stykke ! Dumt af mig – men så lærte jeg af det!
---
Jeg kan kun give Teltet de varmeste anbefalinger med på vejen, og der kan hentes yderlige oplysninger hos mig – eller hos VENDELBO VANS  på   http://www.vendelbo-vans.dk/

Læs også om Campingbilens indretning!
http://www.handicap-camping.dk/artikel.asp?articleGuid=6571


24-04-2005

Tilbage til forsiden