LIDT OM MIT / VORES ARBEJDE !
Som tidligere direktør for Turisme i Sydtyskland holder jeg stadigvæk meget af at arbejde med turisme, ja man kan vel nærmest kalde det en hobby.

Mit speciale er tyske og østrigske feriemål, jeg er faktisk ”stifinder” for nye og gunstige feriemål og overnatningssteder, uden at det går ud over kvaliteten.

Min kunder er tyske og østrigske Turistorganisationen, hoteller, pensioner m.m., for dem laver jeg marketing i Danmark og for dem står jeg også til rådighed som kontaktperson i Danmark, når danske ferieinteresserede ønsker yderligere informationer eller har brug for hjælp.


02-05-2004Hoteller, områder, attraktioner eller seværdigheder besøger jeg selv i forvejen og kan derfor give interesserede en helhjertet beretning.

Yderligere laver jeg oversættelser fra Tysk til Dansk og omvendt, sender informationer om begivenheder i tyskland eller Østrig til den danske og norske presse, yder Messe-service i Danmark for tyske og østrigske Kunder og Messe-service i Tyskland for danske virksomheder.

Det er en fordel sprogmæssig fordel for mine kunder i Tyskland og Danmark, at jeg er tysker med dansk statsborgerskab.

02-05-2004Indtil nu har jeg udført mit arbejde meget seriøs og det vil jeg også gøre i fremtiden. Hvis jeg ikke er begejstret for et feriested eller område, så takker jeg pænt nej tak til ordren.

Begejstring afspejler sig også i min udførelse af mit arbejde.

Min kone rejser ofte med, da vi begge to kan lide at have med andre mennesker at gøre (hjælpe).
Vi analyserer turene bagefter og på vejen hjem og i dagene derefter finder vi ud af hvad vi gør næste gang.

Et meget spændende job med lange arbejdsdage, men det er jo lysten der driver værket!

Læs om turen til Usedom:
http://www.handicap-camping.dk/artikel.asp?articleGuid=7966

02-05-2004

Tilbage til forsiden