Campisterne, Hanne og Kaj fra Fårevejle – har fået den geniale ide´, at blive viet  ude på den nye Skarresøbro ved Skarresø Campingplads, af viceborgmester Stampe Duus fra Tornved Kommune – lørdag den 14. august 2004 kl. 13.00.

Det praktiske omkring brylluppet – aftale med Viceborgmesteren om vielsen -  lån af broen , samt ophold på Campingpladsen m.m. - kom nemt  på plads, da alle synes det var en god ide, at holde brylluppet i Jyderup.

For et års tid siden blev  Hanne ramt af en hjerneblødning – men fungerer nu  godt igen, hvorfor de begge er klar til at blive gift !

Både Hanne og Kaj har nær tilknytning til Skarresø Camping.  De er med i gruppen af Campister som kalder sig ”Skarresø Campings Venner”, hvor Kaj er formand - så for dem, er det en selvfølge, at det er hér , ville sige ”Ja” til hinanden !

Det er derfor helt naturligt at invitere en flok af  ”Vennerne” – som de har tilbragte  mange gode stunder sammen  med  - til en forlænget  Camping-Bryllup’s   Week-end  i Jyderup!
Som sagt – så gjort !
03-05-2004RIGTIGE VENNER .........
Vennerne ankom i går – der skal jo laves lidt spas med Brudeparret. De forsøger at holde lav profil, og det  lykkedes da - sådan nogen lunde!

I dag skal der ske noget!

Hurtigt efter, at Hanne og Kaj har forladt pladsen i formiddag (de havde heldigvis en del at ordne) - bliver  der stor aktivitet. Man har i fællesskab besluttet at give Brudeparret og sig selv, en oplevelse for livet!

Det er det - man kalder: Rigtige venner….
03-05-2004Et stort telt til at spise i – er blevet rejst .

03-05-2004Sådan - så er det oppe! Det går jo nemt, ved fælles hjælp!

03-05-2004Sangskjulere er gjort klar - sangene rullet og talerne skrevet !03-05-2004Æresporten er nu samlet , så der var nok at se til medens parret var borte nogle timer .03-05-2004Lisbeth - en af Børne-Campisterne har malet dette flotte skilt!

03-05-2004I DAG - ER DET "BRYLLUPSDAG" !
Solen skinner fra en skyfri himmel – her er så smukt, og det er de bedste forudsætninger for den dejlig Bryllupsfest !

Broen skal pyntes - hvilket man er igang med!

03-05-2004I køkkenet er der travlhed - selv Gommen må være med til at lave salat! Praktisk - for så véd man, hvor han er!

03-05-2004Alle børn og voksne - er igang med at puste balloner op!

03-05-2004Æresporten skal på plads - så nu er de ved at være klar til Vielsen! Vennerne altså - for Hanne og Kaj vimser nervøse omkring!03-05-2004Ingen er i tvivl om, at her skal ske noget helt specielt!

Kl. nærmer sig 13.00 - men Hanne og Kaj synes at have god tid – så de tager lige en slapper, inden det skal gå løs!


03-05-2004Bente og Steen holder  for en gangs skyld fri - da de skal med til festen!
Nååh - lad os så komme afsted - synes Steeen at sige, og tager som altid sin cykel. Bentes er punkteret - men i kampens hede, har ingen haft tid til at lappe den - så hun må gå! Godt - der ikke er så langt!

03-05-2004Gæsterne vandre hvileløse rundt, og ser ustandselig på uret. Nu må det da snart være tid!!!

03-05-2004Endelig forsvinder brudeparret ind i Campingvognen for at klæde sig om, og vi andre går ned mod den pyntede bro.

Viceborgmester Stampe Duus er kommet, og hilser på Steen ( Bente og Steen skal være vidner) De sidste praktiske ting. skal lige på plads.

Det er en smuk dag – er de enige om!


03-05-2004Nydelig klædt kommer Kaj ud af vognen, og han og Stampe følges ad, ud af broen

03-05-2004Da de er kommet helt ud, viser Hanne sig og følger efter. Hun er nu sød!

Heldigt for mig, at jeg skal fotografere ! Får nemlig lov til at komme med ud, så jeg både kan høre og se – hele vielsen !

Det er et stort øjeblik!  Ikke kun for Hanne, Kaj og deres søn Martin – men også for os andre !

03-05-2004Stampe holdt en stærk og gribende – personlig tale for den lille familie. Temaet var deres omsorg og sikkerhed, for Martin – som så nemt kunne have mistet sin mor sidste år, da hun var alvorligt syg.

Hvordan man – når sygdom kommer tæt ind på livet, ser nogle helt andre værdier i hverdagen – både som den der er ramt, og for de, der er  pårørende. Man skal ikke tage livet for givet!
Stampe sitèrede  Pit  Hein :

Husk at Leve - mens du gør det,
Husk at Elske – mens du tør det !

Efter lidt knugende stilhed – kom det øjeblik, hvor Hanne og Kaj skulle bekræfte vielsen!
De var ikke i tvivl, hvorfor de begge svarede højt og klart: ”JA”

(Smukt ikke sandt!!!!)

03-05-2004Tilbage ad Broen til Pladsen, hvor alle Venner, Familie og Gæster stod, og tog imod.

Sådan - nu er vi "Rigtige Ægtefolk"!

03-05-2004Brudekarèten (Plæneklipperen med anhænger – som var flot pyntet) stod klar til en køretur rundt på hele Campingpladsen, med Steen som Chauffør !


03-05-2004Et rørt Brudepar Takkede alle, fordi de var mødt op, og havde gjort så meget ud af dagen -  og så blev der budt på noget, at læske ganen med, samt  skåret for af  kagerne!  

Vi må vel hellere hjælpe hinanden - hvis det skal gå rigtigt til - var Kajs kommentár!

03-05-2004Det blev tid til at pakke de mange gaver ud – og at der var meget nyt Campingudstyr iblandt – kan vel ikke forbavse nogle.

03-05-2004Den store Grill blev tændt!
Taler – sange, samt Hurra råb i lange baner, lød flere gange fra Langbordet – hvor man var samlet, på bedste campingvis.

03-05-2004På et tidspunkt – medens solen var ved at gå ned – måtte selskabet altså ud på broen, og nyde den smukke udsigt. Man kan ikke få nok !!!!!

03-05-2004Da mørket sænkede sig over Campingpladsen, tændtes der fakler rundt ved teltene – hvilket skabte en fin kontrast!

03-05-2004Der skulle også danses Brudevals – men det krævede noget, at få Kaj overtalt.
Endelig – så lykkedes det !


03-05-2004Som skikken er, måtte Gommen have sokkerne klippet – hvilket var ganske nemt, da der var mange til at holde ham!

03-05-2004Dansen og den gode stemning fortsatte i den lune sommer aften.
Til kaffen fik vi serveret Kransekage – skåret for af Hanne og Kaj !

03-05-2004Natmaden sørgede Vennerne selvfølgelig for at tilberede!

03-05-2004En kort snak med Brudeparret på Broen – 12 timer efter vielsen - bekræftede, at de var overvældet, og meget glade for den uforglemmelige Bryllupsdag – deres gode Venner havde skabt for dem!  
At Campingpladsen var stillet til rådighed af Bente og Steen, samt at  Vejrguderne ubetinget  - hørte til Deres bøn !

Vi har fået de bedste rammer/betingelser for en god Bryllupsfest!  ” TAK”


03-05-2004Dagen blev en enorm oplevelse for deltagerne!  

ALLE var glade og stærkt berørte , da man til slut samledes i en stor kreds omkring Hanne og Kaj  for at synge: Skul´ gammel venskab…

Efterfulgt af melodien:   Om lidt bli´r her stille …..

Endnu en dejlig dag er til ende "TAK" !

03-05-2004

Tilbage til forsiden