Dejlig morgen, med solen lige ind i bilen. Råhygger alle dagene og går flere / mange ture rundt på pladsen, for at se omgivelserne. Det ser ud til at blive en rigtig god uge!
En meddelelse lyder over Højtaleren, og sørme, om de ikke også oversætter til Dansk. De har dansk talende personale!

02-04-2004Møder megen venlighed fra Personalet, som kæmper om at gøre det bedste, for at vi befinder os godt! Får en aftale i hus om, at jeg hver aften kan hente ledning / adapter til min PC ! Det er en flot service, da den tilhører en af de ansatte privat!  I week-enden  låner jeg en af Fotomanden – han skal alligevel ikke bruge den, hvorfor jeg har ledning/adapter næsten hele tiden. Kan også skrive nogle timer på det indbyggede batteri!

02-04-2004Man mærker ikke at det er en stor plads, her hersker ro og orden over alt. Der bliver gjort rent (meget rent) – revet – fejet og malet i stor stil. Intet er overladt til tilfældighederne, og det betyder også at Campisterne har en ordentlig adfærd. Intet ligger og flyde nogen steder – man bruger skraldespandene !

02-04-2004Der høres summen fra pladsen – pludren fra legende børn, samt sagte musik fra Spisestederne Alt på et behagelige niveau. Det er trods alt en Campingplads.
Hundefolket er placeret i et område for sig – så dem mærker, eller hører man heller ikke.For børnene er der et legeland med en masse hoppepuder – borge og en karrusel , samt et lille tog, som kører rundt på pladsen.

02-04-2004Sanitetsbygningerne er store - super moderne – rene og yderst velholdte! Forholdene for Handicappede er Prima – da der er flere størrelser på Toilet /baderum – højre og venstrevendte – så uanset, hvordan man har brug for pladsen, er der en mulighed for at passe ind.

02-04-2004Restauranterne har mad i alle prisklasser – så pengene kan række, enten man er en familie eller enlig. De er meget besøgte i aftenstimerne !Man spiser sent hernede – hvor folk bare hygger sig. Den aften det  regnede og stormede, var der stuvende fyldt alle steder, og Campingpladsen var nærmest støvsuget for mennesker!
Der er ikke Campingkøkken – men opvaskerpladser i lange baner, så der laves mad rundt om på pladserne, hvilket er morsomt, at gå rundt og  dufte / se på!

02-04-2004Til indkøb er et stort Supermarked – hvor man kan købe alverdens vare. Lidt dyrere end sædvanligt – men OK i forhold til danske priser. For mig er det bedste, at de hver dag har spidstegte Grill-kyllinger til € 4,00, og her er mad til 2 personer – eller ½ til mig!
Det kan da ikke betale sig at fedte rundt med potter og pander, når man bare kan hente færdig mad, som er rigtig god – man har vel ferie! Opvasken slipper vi også for – hvilket Elsebeth sætter stor pris på!

02-04-2004Campingudstyr  kan købes i en særskilt forretning, som har alverdens dimser og dutter – så går noget itu – kan det garanteret fås ( Dog ikke en ledning til min PC – men man kunne anvise hjælp – og det er også meget værd )!

Er man til tøj – sko er der flere muligheder, også i samtlige prislag. Det er nu ikke lige kønt alt sammen – men hver sin smag!Glas – foto – nips i alle afskygninger, samt blade og aviser kan også købes, så man behøver ikke at forlade pladsen – hvilket man heller ikke føler trang til!

02-04-2004Frisør – post og Internet er til rådighed! Enten via modem for ca. € 0,90 pr. time, eller trådløst via Hot-Spot for  € 5,00 i 5 timer. Det er billigt – men meget, meget langsomt via modem, og jeg havde jo ikke brug for 5 timer på den hurtige forbindelse.
Det gør ikke så meget, når man er forberedt på det, men første gang, jeg skulle sende hjem – gik det helt i kuk – så det var vist kun det halve der kom af sted. Næste gang gik det bedre, og jeg fattede mig i korthed. Det er nu rart at have muligheden!

02-04-2004De to store pool – en til voksne, og en til børn - er  store trækplastre ! Det summer af liv, den hele dag – og forældre kan trykt sende deres poder derop, da der er livredder på hele tiden. Intet under at ungerne er trætte om aftenen!

02-04-2004Stranden er er kapitel for sig selv !Flot – flot privat sandstrand, så lang øjet rækker, og det er bare helt rent!
En traktor kører hver dag med en feje /rensemaskine, og sigter for sten og evt. affald , hvorefter sandet bliver glattet og revet! Det er helt vildt at se – men det ser godt og lækkert ud!

02-04-2004Ud for hver nedgang er der flisebelagt frem til vandkanten, så alle har mulighed for at komme frem, og samtidig er placeret en is /drikke bar på hvert område, som også er tilgængelige og flisebelagte.

02-04-2004Har man ikke selv campingudstyr – eller lyst til at tage det med, kan man leje alt hernede. Også de kendte bungalow med fortelte, er der mange af til udlejning. En udmærket måde at snuse til campinglivet på!

02-04-2004Vil egentlig gerne finde noget at brokke mig over – men endnu er det ikke lykkedes! Alt er gennemført. (Der siges ellers om mig, at jeg altid kan finde noget, som er forkert)Tror det er første gang – bortset fra min Fastligger plads i Jyderup – at jeg har opholdt mig en hel uge på en Campingplads! Det har gerne været noget mas – men denne gang er det helt unikt! Her er så behageligt at være!

02-04-2004I dag mandag kommer Marino på arbejde sammen med sin kone, og vi har aftalt at mødes  ved receptionen – det glæder jeg mig til. Får en kort snak – hvor vi bliver enige om at være sammen i aften fra kl. 19.00 – da Marino skal passe sit kontor i dagtimerne!
På vej hjem falder jeg for denne smukke rosenknob!
Taler med Marino og hans kone, der også arbejder på Campingpladsen – som gør alt for, at vi intet mangler. Bliver udstyret med deres Mobilnr. så vi til enhver tid, kan kalde på dem!
Aftaler at  rejse herfra torsdag morgen, for at have ordentlig tid til at køre op gennem Italien – Østrig og Tyskland. Fotograferer Nerierne (blomster) , som findes i massevis – da jeg håber, de når at spring ud inden vi rejser !

02-04-2004Må gå en sidste runde, inde vi går i seng – samt hilse af med de nye venner, vi har fået hernede, samt sige TAK til de to, som har sørget for, at jeg har fået strøm til min PC. Det har været en u-vurderlig hjælp! TAK FOR DET !

02-04-2004Desværre må vi tage afsked med Marina di Vanezia for denne gang, og begive os du i samfundet igen !
Nu bliver det spændende, om vi kan finde vej, da det skal foregå på den gode gammeldags manér ! Men – jeg satser på, at det går!  Har opdaget at de buede streger på kortet er vejene, og bogstaverne fortæller om navnene på byerne!

TAK TIL ALLE - SOM HAR VÆRET MED TIL AT GIVE OS EN GOD UGE !
SPECIELT TAK TIL MARINO!

www.marinadivenezia.it               camping@marinadivenezia.it

02-04-2004
OM HJEMREJSEN: SE I DAGBOGEN !


02-04-2004

Tilbage til forsiden