Om lidt bli'r her stille..."

Til denne smukke melodi blev alle 5 flag stille sænket og taget helt ned for i år ved standerstrygningen søndag den 28. september 2003 kl. 13.00 på Jyderup campingplads.

Det blev afslutningen på en ualmindelig god og fin sæson.01-04-2004Fredag og lørdag vrimlede det ind med ”nomader” (det har jeg lært at det hedder, når man ikke ligger fast.) Så inden lørdag eftermiddag, var plænen fyldt godt op.

Det gav en helt speciel stemning, hvor alle der gik rundt mellem hinanden og småsludrede, virkede lidt vemodige. Vejret afspejlede så fint vores sindsstemning.01-04-2004Mange havde travlt med at dække borde til fællesspisning om aftenen, inde i det store telt.

Til sidst kneb det med at finde en ledig plet, og i campingkøkkenet kokkererede man efter alle kunstens regler. Der var jo en del som skulle have mad (ca. 163 personer).01-04-2004Til sidst kneb det med at finde en ledig plet, og i campingkøkkenet kokkererede man efter alle kunstens regler. Der var jo en del som skulle have mad (ca. 163 personer).

Vi - de faste på pladsen - havde bestilt en 3 retters menu fra Skipperkroen ved Mullerup, som blev leveret næsten klar til servering. Der var meget mere mad end vi kunne spise, og det smagte rigtig godt.01-04-2004Aftenen forløb rart, og i en god stemning. Snakken lød ivrigt alle vegne fra da vi lige skulle mindes de mange gode oplevelser der havde været i sommerens løb. Evt. talte vi om hvad vinteren skulle bruges til, og selvfølgelig planlægge at mødes igen til næste år.

- Samme tid og samme sted (Pladsen åbner igen den 26. marts 2004.)01-04-2004Mange af  ”nomaderne” kendte jeg, eller de kendte mig fra mit virke i www.campingferie.dk. Der blev derfor sendt mange hilsener til min boss Peer Neslein, som for en gangs skyld var taget på en velfortjent ferie i det sydlige Frankrig. Utroligt så mange der genkender os, og følger med i campingferie udsendelserne.

Flere benyttede lejligheden til at kigge ind min bil og høre om indretningen, samt se det udstyr jeg har. (Benyttede selv chancen til at berette om mine rejser.) Indtil nu havde de kun læst på nettet, eller set den på tv. Dejligt at kunne vise vognen frem, og svare på de forskellige spørgsmål der faktisk var ret mange af, og meget forskellige.01-04-2004Søndag formiddag bredte travlheden sig overalt. De sidste fortelte, møbler m.m. skulle pakkes væk, og bilerne kørtes i stilling, så man var klar til afgang.
Alligevel - under oprydningen - lykkedes det adskillige at få de sidste hyggestunder, inden alle drog hver til sit ud i det danske land.01-04-2004Kl. 13.00 - præcis som annonceret - kørte Steen (lejrchefen) sin campingbil op på højen med flagstangen, hvor alle campister samledes i en fast tradition og satte båndet i radioen med Lene Siel, hvorpå hun sang teksten til Kim Larsens dejlige melodi: om lidt bli'r her stille...01-04-2004Det var for mig en meget stærk oplevelse og følelse, da mange tanker om timerne i Jyderup går gennem hovedet, medens man blot står stille og ser ud over camping-pladsen, skoven og søen i den smukkeste efterårssol, og flagene lige så rolig daler ned. Alle på samme tid.

Der blev stille, og næsten ikke et øje var tørt.01-04-2004Inden pladsen forlades, er det ligeledes en skik at samles til ”Skrub af Suppe” som Bente (fru lejrchef) selv er mesterkok for.
Suppen var god som sædvanlig, og samværet satte lidt stemning i folk igen, så det var en flok glade campister og fastliggere - som Nomader - der smilende tog afsked med hinanden, med et tak for i år, og på gensyn den 26. marts 2004.


01-04-2004I løbet af den næste times tid var pladsen fuldstændig tømt, og ja, så bliver man vemodig igen. Og så ser man to glade - dog trætte mennesker nemlig Steen og Bente - stå og se ud over den store tomme plads med et stort smil sige: "Dette er den største og bedste afslutning vi nogen sinde har haft, hvor har det været dejligt."

Hvorpå Steen lidt (meget) tørt tilføjer: "- Ja men nu trænger vi sgu også til ferie. Ja, så bryder man bare ud i latter."

Herefter blev bommen slået ned for sidste gang i denne season!

01-04-2004- Tusinde Tak

Til  Steen og Bente, fastliggere og normader, som har været med til at gøre sommeren 2003 til en unik oplevelse på Jyderup Camping.

Tak og på gensyn.

www.skarresoecamping.dk      info@skarresoecamping.dk

01-04-2004Obs!
En ting der har glædet mig specielt i år, er, at der er kommet flere handicappede campister.

Altså kan det nytte blot pladserne tager hensyn til os / vores handicap.

Det er der heldigvis her et synligt bevis for, da det allerede har virket. Det var der kun nogle ganske få ændringer der skulle til.

Næste år skal der bygges (den er allerede nu påbegyndt) en ”Fiskebro” ud i søen, direkte i forbindelse med campingpladsen. Sivene er fjernet, og stolperne er ved at blive banket i jorden, så jeg tror det bliver et godt projekt. Broen bliver så bred, at man skal kunne komme derud med kørestol (- Hurra).

Jeg tænker på, om der vil være mange som tager kaffen med ud på bænken, for at nyde aftensolen, medens den går ned ude over skoven og søen. - Det er så smukt.

En anden nyhed er at man påtænker at lave trådløs internet-forbindelse til brug for campisterne, så hvis man har en bærbar computer med trådløst netkort, bliver der mulighed for at holde øje med sin e-post, medens man camperer. (Husk lige at tjekke om det er lavet, inden I kommer.)

For mig vil det betyde, at jeg kan passe mit arbejde direkte fra min pc, i de måneder jeg ligger fast på pladsen. Det er en kæmpe hjælp.01-04-2004

Tilbage til forsiden