Mine tanker!
Ved GARDASØEN, i maj måned – under en ”Kaffepause”  med Peer, Signe, Jann og Søren, blev der lidt i spøg sagt: Vi mødes måske igen på EKSPEDITIONEN  i september ( Jeg havde netop fortalt, at jeg havde planlagt ferie, og skulle til Norge i samme tidsrum ), men det tog jeg ikke særlig alvorligt - den gang. Måske det kunne passe – men nej – det blev vist for bøvlet !

Siden – i løbet af sommeren – er jeg brændt varm på tanken om at følge med mod NORDKAP.Først et par døgn – men efterhånden er det blevet til, at min hjælper Ingelise og Jeg, vil prøve en stor del af turen, hvorfor jeg har aftalt med Peer og Jan , at vi følger  med /efter / foran,  alt efter hvordan det flasker sig. Vi skal være uafhængige af hinanden – men en kop kaffe undervejs – overnatning på de samme Campingpladser m.m. - er nu ikke så ringe endda. (Der skal nok skrives lidt hjem undervejs).

Men - mit mål og store ønske er, at vi kan stå sammen på Nordkap – men kommer vi ikke helt op er det også fint ” Noget er bedre en ingenting” Ruten - har jeg lagt i mit GPS program – så jeg ved ikke, om den er helt magen til Peers – men udgangspunktet har været udstillingen i ELMIA – Overnatningsstederne -   evt. NORDKAP og udstillingen i HAMAR.

Mit formål med turen er at prøve kræfter med mit udstyr og mig selv, samt bevise -  at et Handicap ikke behøver, at være en hindring. (Turen har jeg prøvet tidligere!) Dog skulle kræfterne slippe op - eller vi bliver forhindret på anden måde – hopper vi bare fra inden, hvilket vi alle er helt afklarede med.

Ligeledes - at se forskellen / ligheden mellem Peers og Janns LUKSUS-VOGNE med alt tænkeligt udstyr – og kontrasten til min HJEMMEBYGGEDE CAMPINGBIL. (Jeg tror, vi sagtens kan klare det). Ingelise og jeg har efterhånden kørt Europa tyndt sammen, hvorfor vi kender hinanden og udstyret godt!

Medens den første del af ruten mod GIBRALTAR afvikles – vil jeg lave de sidste forberedelser, og selvfølgelig følge med på nettet hver dag – samt glæde mig til at møde –  Peer og Jann på udstillingen i ELMIA!
01-03-2004

Tilbage til forsiden