LUNDENS BONDEGÅRD
Lundens bondegårdsferie er lidt udover det sædvanlige. Her kan handicappede og ikke-handicappede holde ferie på lige fod med hinanden og der er lagt stor vægt på tilgængelighed, velvære, oplevelse og tid til hinanden – kort sagt et sted, hvor der er plads til alle!

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Lundens Bondegårdsferie.


29-04-2004LIDT OM OS
Lundens Bondegårdsferie er et familieprojekt, som involverer Elisabeth, Regin og sønnen Carsten.

Elisabeth er uddannet pædagog og har arbejdet med psykisk og fysisk handicappede siden 2001. I Fritiden er Elisabeth klovnen Elliot, som bl.a. har optrådt ved Gøgl og musikfestival i Løgumgård, Ribelunds sansefestival 2008 og i børnehaver m.m.

Regin er uddannet autoelektromekaniker, men har siden 2006 arbejdet som privat dagplejefar. 2008 afsluttede Regin en uddannelse som læge-eksamineret fysiurgisk massør.

Vi blev gift i 2003 og har sammen vores kære fem-årige søn Carsten. Carsten er fjerde generation på den nedlagte landbrugsejendom, som vi nu vælger at ombygge til Lundens Bondegårdsferie.


29-04-2004IDE og VISION
Lundens bondegårdsferie er resultatet af en vision om at gøre en forskel for mennesker med handicap. Målet er at skabe det perfekte feriested for handicappede og deres familier, venner og plejere. Kort sagt ønsker vi at skabe et sted, hvor der er taget hensyn til den enkeltes særlige behov og hvor gæsterne får det optimale ud af deres ferie.

Lundens bondegårdsferie skal udover handicapvenlige lejligheder samt special lejligheder kunne tilbyde en bred vifte af oplevelses- og udviklingsmuligheder i form af bl.a. sansehave, sanserum, kæledyr, legerum, bibliotek m.m.

Lundens Bondegårdsferie skal være et moderne, men idyllisk feriested, hvor gæsterne tilbydes oplevelser og velvære.
Vi prioriterer sundhed og en ren natur meget højt.

Derfor vil vi på Lundens Bondegårdsferie overvejende servere økologiske madvarer og derudover anvende miljørigtige produkter uden parfume og unødige tilsætningsstoffer.F


29-04-2004FACILITETER
På lundens bondegårdsferie tilstræber vi os, at tilbyde en bekvemmelig og sikker ferie for alle. Så alle kan bevæge sig rundt og uden hindring af deres handicap.

Derfor har vi valgt at de 2 af lejlighederne A og B bliver special  indrettet efter de gældende regler inden for handicap område. I de 2 lejligheder er der rumdækkende loftlifte i soveværelset samt er der 1 plejeseng der er mulighed for at få stillet en god gæsteseng ind, vis dette ønskes. Badeværelse indeholder badestol m. tip.

Alle 4 lejligheder er der god plads til 2-4 personer. Alle 4 lejlighederne indrettet med: stue m. thekøkken m. et lille køleskab / frys. Badeværelse er med toiletstøtter, håndgreb i brus, badeskammel. Soveværelserne i lejlighed 3 og 4 er med 2 enkelte senge eller dobbeltseng, hvor der er mulighed for at komme under med en mobil lift.
Udgang til solrig terrase og have / legeplads.
Der er mobil lifte, som er til fri afbenyttelse.


29-04-2004Derudover har gæsterne adgang til:
• Sanserum, hvor der bl.a. vil være mulighed for kreativ og    motorisk udfoldelse.
• Sansehave med højbede og mulighed for at lugte, smage og røre.  
• Handicapvenlig legeplads med bl.a. hævede sandkasser.
• Stor hyggelig fælles stue med trådløst Internet, fælles køkken hvor morgenmad bliver serveret .
• Behandlingsrum, hvor der bl.a. tilbydes fysiologisk massage.  
• Mange forskellige kæledyr.
På feriestedet vil der være mange forskellige kæledyr og derudover er der et samarbejde med nabogården, hvor der vil være mulighed for at komme på besøg og selv prøve at være ”økologisk landmand”.
Derudover vil der være gode parkeringsmuligheder på stor og flisebelagt p-plads.


29-04-2004Besøgt Marts 2010
- Alt er OK inden døre , og ude er det ved at blive gjort i stand.

Elisabeth og Regin Hansen
Lundens Bondegaardsferie
Methaslundvej 1,
Øster Højst
6240 Løgumkloster
Tlf. +45 23 86 53 09
tlf. 73 77 51 15
email info@lundensbondegaardsferie.dk
Tlf.:+45 23 86 53 09
www.lundensbondegaardsferie.dk/29-04-2004

Tilbage til forsiden