GAMMELMARK STRAND CAMPING
Vores plads er en dejlig tre-stjernet campingplads, hvor alle, som nyder at have ferie i ro og fred, hvor børnene kan lege uforstyrret ved stranden og i skoven eller deltage i vores sommeraktiviteter, vil have deres ønskeferie.

Gammelmark Strand Camping ligger midt i en fantastisk natur, direkte ved den hyggelige og bønevenlige strand. Hvor det blå flag garanterer for rent badevand. Pladsen er sektionsopdelt med mange hyggelige områder.


28-04-2004Et område ligger direkte ved den rolige strand, hvor man kan høre bølgernes melodi.
Et andet område, som også ligger direkte ved stranden, er et yndet sted for telte og autocampere pga de unummerede pladser på et stort grønt naturområde.
Et trejde område er terrasserne, som er taget i brug i år 2000. Arealet er unikt, da alle pladser har en fantastisk flot panoramaudsigt ud over vandet og Dybbøl Mølle.

28-04-2004På Gammelmark Strand Camping er det altid muligt at finde en beskyttet plads. Gammelmark er omgivet af skov og flotte bakker, som fanger vinden op. Alle pladser er optimalt drænet, forsynet med str¢m og vandtappesteder er indenfor rækkevidde. De gode toiletfaciliter er nyrenoverede og reng¢res flere gange om dagen. Vi har 5 moderne og store familiebaderum.

28-04-2004Området her i "grænselandet" ligefrem oser af historie, med masser af spændende udflugtsmål. Man fornemmer den specielle hyggelige atmosfære, der er her på egnen, hvor det gennem tiderne skiftevis har været Dansk/Tysk.

Selve pladsen har lidt "royalt" islæt. Da Kong Frederik den IX levede, boede han på Gråsten slot om sommeren. Han tog dagligt til Gammelmark, hvor han havde opstillet sit private badehus.

Vi ser det som vores vigtigste opgave, at vore gæster virkelig trives og har det godt her hos os. Vi gør alt, hvad vi kan for, at netop Jeres ferie må blive så vellykket som muligt.


28-04-2004Testet marts 2010 (4½)
Kun gangarealerne har løst ral – ellers fin plads.

Gammelmark Strand Camping
Gammelmark 20
6310 Broager
Tlf 74441742
Fax 74442971

info@gammelmark.dk  
www.gammelmark.dk28-04-2004

Tilbage til forsiden