Campingplads Danmark !
For lang tid siden, blev jeg kontaktet af Peer – som sammen med Messecenter Herning – havde fundet ud af, at de ville lave et anderledes indslag i år.
Synes selv det lød spændende, hvorfor jeg straks sagde Ja – til at deltage som campist og udstiller med min Campingbil og nye fortelt, samt fortælle om Handicap-Camping!

Vi – min hjælper og jeg ankom allerede mandag – da jeg havde en aftale med VENDELBO VAN om, at de skulle levere et nyt fortelt til min bil – det gamle var simpelt hen slidt op. Der skulle lige tages mål til nogle beslag – således at teltet kunne kobles til og fra vognen, alt efter mit behov !
Det kom til at virke godt, og jeg er enormt glad for det – da det dækker alt – hvad jeg har brug for!

Dette gjorde, at jeg fik mulighed for at følge forberedelserne til messen på nært hold ! Du godeste et arbejde !02-04-2004Mest fulgte jeg opbygningen af Campingpladsen - sikke et arbejde!
Sand i læssevis kom ind på gulvet, og en stor maskine - samt nogle flittige mænd, fordelte det over hele arealet. Man formede nogle klitter – der senere blev beplantet med mare halm, og en stor flagstang  blev rejst i midten.


02-04-2004Efter at vi 4 campister – der skulle opholde os her under hele Messen - var kørt på plads , blev der strøet halm på gangarealerne.
Dette var vi dog ikke så begejstrede for, da det blev slæbt ind i alle steder – men på den anden side, skulle det jo virke så rigtigt som muligt !
02-04-2004Betjeningen på pladsen viste sig at være prima !
Lejrchefen Knud Sørensen tilså os flere gange daglig for at sikre, at alle havde det godt – og hvis  noget manglede, blev det hurtigt skaffet.

Da jeg er PC narkoman, fik jeg installeret Internetforbindelse i min bil – det har man nu til dags på flere Campingpladser –  hvilket jeg selvfølgelig synes er en rigtig god ide!  

Nyhederne fra Messen blev leveret  om morgenen – så det var en flot behandling af alle ansatte !  
Toilet forhold + badefaciliteter var fine – så det må blive en ”4½ Kørestole  Plads”


02-04-2004Tak til alle!
Mit eget ophold blev en kæmpe oplevelse !

Tænk at 2.883 personer  – Ja du læser rigtigt , kom over dørtrinet, og ind i mit Tunnel-telt eller Campingbil – for at se, hvordan jeg havde indrettet mig – samt for at høre om mine rejser og mit arbejde. Herudover talte jeg med mange uden for teltet / vognen, så der har nok været over 3.000 besøgende.

Det var imponerende , at så mange mennesker, så vores TV udsendelser  på DK4, læste bladet eller gik ind på Internettet – det glædede mig meget. Ikke mindst alle de rosende ord, der kom til os  - TAK FOR DET !  Det gør det værd, at yde en indsats!

Søndag aften måtte vi tage afsked med beboerne på Campingplads Danmark og  Messecenter Herning for denne gang.
Det gik utroligt stærkt med at pakke ned - dog blev vi på området til mandag morgen, inden det gik hjemad, i det flotteste forårsvejr, man kunne tænke sig!

Vi måtte lige en smuttur op til Kerteminde, inden vi forlod Fyn !

At jeg mistede stemmen – er ikke noget under – men det var det hele værd !
TAK til alle – som har været med til at skabe en god og stor oplevelse i Messecenter Herning !

02-04-2004

Tilbage til forsiden