Onsdag

Fælles morgenmad med Søren Hjælper - der skal med på tur, og CamillaHjælper - som har gjort mig klar.

Afgang fra Dianalund kl. 10.00 . Det var ualmindelig smukt at køre – da der lå nyfalden sne overalt på markerne – dog var alle vejene rene og fine.

Frokost indtog vi ved Middelfart lige inden broen.


05-04-2004Ankomst kl. 14.30 til Herning Messecenter Vintercamping.

Området var ryddet for sne – men der lå godt nok nogle store dynger – rundt på pladsen.

Nå pyt – vi satte bilen til strøm – tog en kop kaffe, og gik på opdagelse inde i hallerne. Det var rart at være her igen.


05-04-2004Har set en DESEO Campingvogn fra KNAUS, der måske kan være et emne til kørestolsbrugere. Den fåes i længere udgave. Undersøger sagen nærmere.

Hilst på Anders – Maja og Knud, som alle arbejder på MCH – De glæder sig lige som os – til de næste dage, hvor man venter mange gæster.

Dejlig varme i bilen.


05-04-2004Torsdag

Glæder os til dagen – og er hurtige til at spise morgenmaden – inde vi går på opdagelse i Hallerne.

Der er allerede mange kendte ansigter – som er i gang med at stille op – så der hygges rundt omkring – da alle er i ”Messestemning”

I hal H sker der rigtig meget for mig – så vi stopper op hos Nene fra Nordkemi.  http://www.nordkemi.dk  ” Her er mange kasser – og meget at pakke ud” siger hun, med glæde i stemmen.


05-04-2004Traf også Flemming – som vi også havde hilst på i Bella Centret. Han synes, jeg skulle prøve en af hans ”Grillpinde”  
Det er et grillspyd med teleskop arm – som er praktisk at holde på. http://www.chilikayaks.com/dk/  

Det er Flemmings  tanke at lave forskellige mundstykker til at sætte på – så pinden kan få forskellige funktioner.

Spiste lækker schnitzel til middag inde i Restauranten.


05-04-2004ALT OM CAMPING    http://www.altomcamping.dk      mødte vi hos   ADRIA i hal  E.  De oplyste mig om at Dethleffs havde fået en campingvogn VARI med bred bagdør. Måske den kunne bruges til kørestole. Den er egentlig beregnet til motorcykler.

Fluks hen efter en beskrivelse – desværre tror jeg ikke den er brugbar. Der tår en model hos www.campinggaarden-slagelse.dk  

Desværre ingen foto.

05-04-2004Lige nu er jeg mest varm på DESEO*   . Den kan holde en rimelig pris og er fleksibel. ( Pt. er den ligeledes til motorcykler).

I morgen skal jeg mødes med Finn fra Horsens, for at snakke camping for kørestolsbrugere. – så kan det være, jeg bliver lidt klogere

Mange opgaver venter – så det bliver nogle travle og spændende dage.


05-04-2004Råhygge inden lukketid hos Sindal Camping  www.sindal-camping.dk    

05-04-2004Fredag

Kl. 10.00 PRESSEMØDE  i Auditoriet på 1. sal .

Her er pyntet op og enormt hyggeligt. MCH bød på tysk currywurst og champagne .


05-04-2004Poul Husted fra Politiken blev kåret til Årets Rejsejournalist 2010.

05-04-2004Blåvand Kurbad og Wellness blev hædret med Danske Rejsejournalisters turistpris Den lille Havfrue.

05-04-2004Lidt nostalgi på vej tilbage i Hallerne, hvor jeg møder Steen - Journalist fra BT. Han havde hørt om mit nye projekt, og møde med Finn Agersbæk fra Horsens, og vil lave en artikel om os.

Det passede fint med tiden, for umiddelbart efter ankommer Finn (efter at have ventet i en lang kø),  og sammen får vi en god snak om de tanker der er gjort, for at få indrettet og opbygget en Campingvogn til kørestolsbrugere.


05-04-2004Sammen går vi ind og ser på DESEOen. Måske en ide til en rå model, som der kan bygges videre på. VARIANTEN ser fin ud.

Jeg aftaler med Jesper fra Lennø Camping og Fritid i Holbæk http://www.lenno-camping.dk     – det ligger tæt ved mig – at jeg kommer op til dem for at få en snak.

Finn fortsætter rundt – da han har mange tanker i støbeskeen.


05-04-2004Atter tid til snak.

Medens Søren og jeg  holder en tiltrængt pause i Presserummet møder vi TV  GLAD – som fortæller at de også skal til indvielse hos Lundens Bondegård, sidst i marts. De synes det er oplagt at lave et indslag med www.handicap-camping.dk. ved den lejlighed.


05-04-2004Her holdt vi sidste år på Grenen Camping, siger Søren Hjælper.

På Campingrådets Stand - talte vi en del om adgangsforhold for gangbesværede/kørestolsbrugere, og vi enedes om at samarbejde – således at det kan blive bedre for alle campister. Det forventer jeg mig meget af, og glæder mig til.

Chefredaktør Jørgen Fröhlich fra Camping Fritid bad om materiale til en artikel – så han benyttede sig af at tage nogle foto – når vi nu alligevel var sammen.05-04-2004Kl. 18.00 inviterede Camping Cheque  til Fødselsdagsfest på standen i hal H.
Det var som altid hyggeligt og festligt, med mange deltagere.

Snakkede  med utallige mennesker, så jeg har næsten ingen stemme tilbage.


05-04-2004Lørdag

Det har regnet en del, så meget af sneen er smeltet – ikke så ringe, når vi skal til at køre hjem,

Går dog ind i Hallerne og Presserummet for at sige Farvel, og sige TAK for i år. Her er det Anette fra Hillerød Camping.

Det er et held, at vi har god tid – for jeg bliver fanget af TV2 Midt/Vest – som gerne vil lave et indslag om mig – så vi går atter lidt rundt omkring og ud til bilen for at få lavet lidt film.

De synes min vogn er god – så nu har de lovet at lægge det ud på  You Tube. Jeg linker, når jeg modtager link.


05-04-2004Benytter lige chancen til at fortælle at Anne Vibeke fra www.rejsejournalisten.dk  og www.campingdanmark.dk   har lavet et indslag om Handicap-camping   i programmet ”Rejsemagasinet” på DK 4. Hold øje med det…

Med lidt vemod må vi køre fra MCH, men Søren Hjælper skal hjem og på ferie til Thailand i morgen – så der er ingen kære moder.

Tak for denne gang. Jeg lægger på Hjemmesiden, så snart der er nyt om presse eller Campingvogne.

Har lige modtaget mail fra Herning om, at der har været rekordbesøg i år. Nemlig 62.690 gæster.


05-04-2004

Tilbage til forsiden