Vi bor midt på Sjælland. Jette (chefen), som har Dissemineret Sclerose, og Bjarne (mand og hjælper), har i efteråret 2007 købt en Munsterland LMC 560 ROL campingvogn. For ikke indviede er den beregnet for handicappede brugere.

Da Jette ikke er så god til at håndtere tangenterne er det mig (Bjarne) der skriver. Jeg er ansat til at pleje Jette, så vi har egentlig hele året til at campere i. Vi har tænkt os at øve os lidt i Danmark, og så går turen forhåbentlig sydpå.01-05-2004Mille havde ellers ikke lyst til campingvognen, men nu går hun ud og ind som om at hun bor der, så nu er hun begyndt at træne til at blive Camping Cat!

Hun skal dog kun med os her i Danmark. Dyrlægen syntes at det var meget bedre at Mille tog med os i stedet for at komme i pension.

Fra 2009 er hun også med når vi køre sydpå og hun har fået pas


01-05-2004LIDT OM RESTEN AF FAMILIEN: Michael vores ældste søn lægger server til denne side og sammen med Betina (hans kone), Ida og Andreas (vore børnebørn) ser efter huset og tømmer postkassen når vi ikke er hjemme.

Kenneth vores mellemste søn og Betina (hans kone), og vore børnebørn Jannick, Marcus, Lucas og endnu én, der ikke er født endnu, har vagten når Michael ikke er der.

Rune vores yngste søn og Lea (hans kone) bor i Odense, så det er for langt væk til praktiske ting, men de har lovet at lave en engelsk oversættelse til siden, da der har været udenlandske hits hér (herfra er ingen børnebørn endnu).

Vi vil prøve at campere på pladser med internetadgang så I kan blive opdateret.

Hilsen Jette og Bjarne              


01-05-2004

Tilbage til forsiden