Den 16. - 20 . april 2008
Foråret er kommet, hvilket for mig betyder – Af sted på Camping.I denne uge har jeg nogle aftaler i Sønderjylland og på Fyn, hvilket jeg glæder mig til.

Det handler om nybesøg , genibesøg, tjek af tegninger og bygninger. Så vidt jeg kan se på mine mails – er der sket en masse spændende rundt om på pladserne.

Tager den gamle hovedvej,  tværs over Fyn.

05-04-2004Uden mad og drikke ….., så mit første stop er Kolding Storcenter, hvor der bliver et par timers ophold - ose i butikkerne, samt få en gang Kinesermad – inden kursen sættes mod Ribe Camping.

05-04-2004Det er efterhånden 3. gang, jeg besøger Sanne og Finn på Ribe Camping  http://www.ribecamping.dk/ ,  men deres iver for at bygge nyt, og gøre pladsen bedre – kender ingen grænser.

05-04-2004Denne gang er de ”næsten” færdig med en ny – Super lækker Service-bygning - den lever vist op til 5 stjerner. Mindre kan ikke gøre det.

05-04-2004Nye luksus Ribe-hytter er ligeledes på projektet, og de er helt unikke.  Hver hytte rummer et tema, som er bygget ind i murene og skåret ud i træværket.
Alt er hold i Gammel stil.

05-04-2004I en ledig stund gik vi rundt og så på alle de forbedringer, som var lavet gennem årene. Egentlig en spændende tur, for der var noget nyt og anderledes hele tiden.

Nyt – gammelt – stort og småt mellem hinanden. God virkning.

05-04-2004I det nye køkken manglede blot fliserne og rengøringen, men da lokalet skulle bruges den næste dag – var der stor aktivitet af håndværkerne.
Vi skal nok nå at blive færdige til i morgen!

05-04-2004Desværre måtte jeg sige ”Farvel og Tak” for denne gang til Sanne og Finn, men jeg vender tilbage for at lave en endelig vurdering, når byggeriet er færdigt ( Hvis de da ikke finder på noget mere)

05-04-2004Næste mål på turen var Kommandørgården på Rømø, http://kommandoergaarden.dk/camping , hvor Folmer havde inviteret – her er både Hotel og Campingplads, som er egnet til bevæg-hæmmede personer.

05-04-2004Hotel Kommandørgården ligger på Rømø i den sønderjyske del af Danmark. Her tilbydes overnatning i blandt andet ferielejligheder, dobbeltværelser samt på camping plads.

05-04-2004Mulighederne for aktiviteter er mange.
Ridning på islandske heste, strandsejlads, spadsereture og meget mere..... Wellness & Beauty, hvis man er til det.

05-04-2004Der laves ualmindelig god mad i Restauranten – med stor Buffet.
Det er ikke sidste gang, jeg har været på Rømø !

05-04-2004Tiden var også til et smut, til Krone Camping http://www.kronecamping.dk  – Jeg måtte lige høre, hvordan det gik med udlejningen af den Handicap-egnede Campingvogn.

Det gik godt – den var lejet ud en stor del af sommeren, og måske endda solgt – så der er planer om at få en anden til udlejning.

05-04-2004Videre mod  Daler Camping http://www.daler-camping.dk  til Nickel og Jens’ – Bondegårdscamping. De skulle lave et lille køkken  til campisterne.
Sidste år blev de færdige med toiletterne, som var perfekte.

Det samme er køkkenet – enkelt og i orden.
Desværre var de ikke selv hjemme, men vi blev godt modtaget af Deres søn.

05-04-2004Thomas og Carl-Heins fra Camping  Mitte http://www.camping-mitte.de/html/daenisch.html – lige syd for grænsen, ville også gerne vise Deres plads frem – i fuld aktivitet.
Det skal jeg også mene, at den var.


05-04-2004Også her er der et utal af aktiviteter for børn og voksne, både inde og ude. Som sagt er denne plads også helt ideel til handicappede, da der ikke  findes nogle trin eller kanter.

Du kan endda få Fysiurgisk behandling af en uddannet Fysioterapeut – medens du opholder dig på Campingpladsen.

05-04-2004Den ene hytte er også indrettet til kørestolsbrugere.

05-04-2004Vejret var godt, med klar sol, så det blev en herlig køretur over til Jan  og Marlene  på Løgismose Camping http://www.logismose.dk - nær Fåborg på Sydfyn, hvor jeg lovede at være til aften, da de havde inviteret på Kinesermad.

05-04-2004De har nemlig en rigtig Restaurant , som hver fredag og lørdag aften laver den herligste mad.

05-04-2004Egentlig havde vi planlagt, at se på tegninger til noget Nybyggeri, men arkitekten var ikke færdig – så det måtte vente.

Nå – pyt med det, så kommer jeg bare en gang mere, og det er jeg ikke ked af.

Privat bor de i dette dejlige hus....

05-04-2004Den nye lejeplads var blevet færdig, og rigtig god – så nu kan ungerne tumle sig.

Underholdning af børnene og barnlige sjæle, var der også sørget for denne eftermiddag, til stor glæde for alle.

Mætte og trætte gik vi seng og nød den lund forårsaften med udsigten ud over vandet.

05-04-2004Også her måtte jeg Takke af, men kommer heldigvis tilbage i løbet af sommeren.
Benyttede mig af at få vand på min tank, så den er fyldt op til næste tur.

05-04-2004Hjemme igen i løbet af eftermiddagen til en del arbejde.

Jeg er ved at planlægge en tur til Norge og Sverige i maj måned, og hertil er der kommet en masse post, som skal besvares. Der skal være styr på tingene.

Det er en tur jeg ser frem til med stor forventning – men herom senere.

05-04-2004

Tilbage til forsiden