Hjemme igen efter nogle travle dage på Bellamessen - henholdsvis på Camping og på Ferie Messen.

Der var ikke nogle specielle nyheder for handicappede, men alligevel oplevede jeg en masse.


05-04-2004Som sædvanlig var der sammenkomst hos Isabella, med lidt til ganen - dejligt at hilse på den mange forhandlere og brugere.

05-04-2004Jeg fandt et plastgulv på Isabellas Stand, som var til at rulle sammen - det så smart ud, og fyldte ikke så meget.

05-04-2004Danmarks første og eneste bog om camping, "Campingbogen" der er skrevet af Anne-Vibeke Isaksen blev lanceret. Dette foregik på Campingrådets stand, hvor bogen også kunne købes. Der var mulighed for at møde forfatteren, og stille spørgsmål. Tillykke!

05-04-2004Et besøg på Camping Vestsjællands Stand viste, at der var blevet tilslutte endnu et par pladser. Nu består den samlede gruppe af:

Assentorp Camping
Holbæk Fjord Camping
Reersø Camping
Skarresø Camping
Tempelkrogen Camping
Urhøj Camping
Vesterlyng Camping.

Du kan læse om deres samarbejde på:
www.campingvestsjaelland.dk  


05-04-2004Min gode ven Asbjørn fra Norge, og nogle af hans venner kom på besøg om lørdagen. De havde taget Oslofærgen om natten til København, og kunne derfor være på Messen i nogle timer, inden de sejlede hjem igen om eftermiddagen.
Det var rart at hilse på Asbjørn, som vil besøge Danmark igen til sommer, og samtidig komme en tur til Skarresø Camping for at besøge mig.


05-04-2004Familien Søbye - der driver hjemmesiden: http://www.altomcamping.dk  og selv har et handicappet barn, havde jeg en god snak med. Vi har længe haft kontakt til hinanden, men det var rart at få sat nogle ansigter på.

05-04-2004www.campingdanmark.dk standen havde Pernille og Ole travlt med at sælge af de mange flotte Rejsevideoer, og den nye Campingbog, som Anne Vibeke har skrevet. Britta var ikke med, men hun var da på skærmen.

05-04-2004Hos Vendelbo Vans fortalte de, at der på Herningmessen vil blive udstillet en kørestolsegnet Autocamper - den vil jeg glæde mig til at se. Jeg får stadig flere forespørgsler om udlejning af vogne. Vognen var ikke med på Bellamessen da den pt. er udstillet i Tyskland.

05-04-2004Fra Fredensborg Caravan A/S lovede de, at man var villig til at ombygge den modulopbyggede DESEO campingvogn til Kørestolsbrugere, hvis der var behov for det. Den enkelte kan selv vælge indretningen.

Hos Vejle Campingcenter skulle der stå et par egnede vogne, en lille Knaus og en LMC, som kan udlejes eller sælges.

En aftale om udlejning af en LMC er ved at være på plads hos Krone Camping, men det skal aftales nærmere i Herning, på Messen dér.

05-04-2004Mange af de udstillede Campingpladser, havde bud efter mig.
Der er en del, skal der følges op på - de begyndte ombygning sidste år, og flere nye lejerchefer - både Danske og Svenske, har bedt om assistance til ændringer eller nybyggeri. Det vil jeg se frem til i løbet af året.

En helt speciel opgave venter mig - men den vil jeg holde tæt ind til kroppen indtil videre. Når jeg først kommer i gang, vil jeg løbende informere, her på siden.


05-04-2004Næste gang Bella Center slår dørene op for Campingudstillingen er 16-18 januar 2009, og  Ferieudstillingen bliver den 23.-25. januar 2009.

I februar måned gælder det Herning, hvor jeg bor ude på Campingpladsen og deltager i Messen alle dage.
På gensyn!


05-04-2004

Tilbage til forsiden