BØSØRE CAMPING.
17-20 oktober 2007

En invitation fra Dorthe og Carsten på Bøsøre Strand Camping - til at komme og fortælle Campisterne om mit arbejde - gav anledning til et komme par dage til Fyn, og senere et lille smut til Jylland.

Jeg besøgte nemlig samtidig.Løgismose Camping  ved Fåborg, og Hampen Sø Camping på hovedvej 13 -  mellem Vejle og Viborg

05-04-2004Skønt det småregnede, da jeg ankom om eftermiddagen til Bøsøre, var der meget liv på pladsen. Ja - der var nærmest fyldt op - så det var tydeligt at se, man holdt efterårsferie.

05-04-2004Gamle H.C. Andersen sad som sædvanligt på sin stol, og holdt øje med børnene. Dog kunne han ikke forhindre de små i at hoppe i vandpytterne.

Sidst på dagen kom solen frem - så det var rart at gå en tur langs stranden. Jeg er jo oprindelig fra Fyn - så det er skønt at være der igen.

05-04-2004Efter en lækker/flot middag fra Restauranten, gjorde jeg klar til at fortælle om " Det kan altså lade sig gøre...." men der var fodbold i TV -  så der var lidt kamp om tilhørerne.

Dog fik De - der var mødt op, og Jeg en enorm god snak, om at rejse som handicappet, og være afhængig af andre mennesker døgnet rundt. ( TAK til Jer der deltog)

En fin og god oplevelse - så jeg går træt i seng.

05-04-2004LØGIS MOSE CAMPING.
Vågner op til flot vejr, torsdag morgen, hvor jeg beslutter at tage til Odense i Rosengårds Centret, for at ose lidt - inden turen sidst på eftermiddagen går videre til Marlene, Jan og Joakim på Løgismose Camping på Syd Fyn.

05-04-2004Her havde jeg en stående invitation - da de atter er i gang med at forbedre deres Plads - vil gerne opnå 4 Stjerner - så der skal bygges lidt mere nyt til.

05-04-2004De har nu ellers lige lavet en flot Servicebygning, men det er åbenbart ikke nok. Dejligt at være hos dem igen. Vi bruger vinteren til at se på tegninger og planlægge.

05-04-2004HAMPEN SØ CAMPING
Efter en god nats søvn - kører jeg i dag Fredag op til Hampen Sø Camping, hvor jeg også skal fortælle om mit arbejde, sidst på eftermiddagen, når alle fartliggerne mødes kl. 16.30.

05-04-2004Det var en aftale om kom i stand, medens vi var på Elmia i september.

Jeg fortalte, at jeg skulle til Fyn, og så var det da oplagt at fortsætte til Hampen, når jeg nu var over vandet..Det var en god id'e..

05-04-2004Til gengæld var her fuldt hus, og der blev ligeledes stillet en masse spørgsmål. Super.

Det viste sig at være på et godt tidspunkt, da der efterfølgende var mulighed for at blive og spise sammen

05-04-2004Casper serverede en STOR portion Revelsben for mig - de var altså gode, og så var jeg også mæt. Dem skulle I prøve, hvis I kommer derop!

05-04-2004Da jeg kendte flere af Campisterne, gav det anledning til snak og hygge, langt ud på aftenen.

05-04-2004HJEM IGEN
Det gode får jo ofte en ende, så lørdag formiddag sætter  vi atter kursen mod Sjælland.

Nyder det flotte efterårsvejr på køreturen gennem landet, og er i retur Dianalund til Kaffetid!

TAK til Jer, der var med til at give mig, nogle gode dage!

05-04-2004

Tilbage til forsiden