Den 28. maj 2007 - 2. pinsedag .
Stik mod al sædvane, var det gråvejr i dag, da jeg skulle flytte til Skarresø Camping, for at tilbringe sommeren i den lille hytte.
Den havde været lejet ud, så jeg kunne først rykke ind om eftermiddagen, men det blev det kun bedre af, for solen nåede at komme frem.
Det vrimlede med mennesker alle steder, så vi kørte blot ned og begyndte at læsse af, Jeg synes, der var en farlig masse.


05-04-20042 af kasserne indeholdt hjælpemidler, 1  mit EDB-udstyr, og 1 lidt frost og madvarer, som var til rest hjemmefra, og resten - ja det var alt andet , som jeg ikke kan leve uden i 3 måneder.

05-04-2004Blomsterkummen og navneskiltet kom på plads.
Hurtigt kom de "gamle" venner for at hilse på, og inden længe, virkede alt som det gamle. Utroligt hvor hurtigt, man føler sig hjemme. Alt havde jo sin faste plads fra sidste år - så det var altså nemt.


05-04-2004Efter aftensmaden, måtte jeg et smut ned til søen, og resten af aftenen gik med "hygge" oppe ved det ny bord/bænkesæt ( Det er vi glade for, Søren).
En smuk og lun aften -  kl. blev 22.00, inden vi sagde "Godnat og Tak for i dag".


05-04-2004Næste morgen kom Anne med morgenbrød, og vi faldt hurtigt ind i rutinen. Kun den første morgen spiste vi inde - allerede i dag, kunne vi sidde ude i solen.

Jeg har sat sort net op for mine vinduer, (det kan ikke ses) da vi sidste år var meget plaget af insekter. Nu kan de bare komme an - jeg er forberedt.


05-04-2004Bedst som jeg sidder og skriver dukker Søren fra "The Backyard Compagny" Aarhus op.
http://www.backyardcompany.dk/my.php?site=1&language=dk

Han ville da blot høre, hvordan vi er tilfredse med bord/bænk og grill, som han har sat op. Jo - alle er ganske godt tilfredse. Det er noget solidt kram.
http://www.handicap-camping.dk/artikel.asp?articleGuid=29251  

05-04-2004Hyggestunder er noget vi samler på - så da jeg var færdig med at skrive, havde min nabo Inge bagt æbleskiver. Det var guf!

05-04-2004NY AKTIVITET!
Som noget nyt er der i år oprettet en KROLFBANE. Det er en blanding mellem golf og kroket. I perioden 1. april til 15. august kan man aflevere sit pointskema i  receptionen, og den 25. august er der finale, hvor man spiller mod campister fra Urhøj Camping og Reersø Camping.

05-04-2004Dagens bedste samlede score vinder et Minicruise for 2 personer til Norge : Udvendig Kahyt,
2x3 retters menu,
samt 2x morgenmad.

Så der trænes flittigt.
Jeg kan jo også være med, da der skal være en til at føre regnskab.


05-04-2004Som sædvanlig spilles også Klodsspil - her deltager alle - både børn og voksne.
Begge spil er simple og billige at anskaffe og bruge.05-04-2004Der er altid hjælpe at hente, når Niels slår græs. Preben havde glemt at slukke lyset på bilen, med det resultat at han ikke kunne starte - men det blev klaret i et snuptag - man tog da bare strøm fra plæneklipperen.

Jeg er lige blevet irettesat af Preben - det var ikke ham, der havde glemt at slukke lyset. Det var hans kone Marianne - der var synderen!

05-04-2004Per er en modig mand. Der var kommet et stort hvepsebo på den gamle Ferguson traktor, men det klarede Per i en håndvending. Det var et held han ikke blev stukket. Jeg skulle ikke nyde noget, så jeg holdt mig på behørig afstand.05-04-2004En muldvarpe driller meget og er ikke til at få bugt med, men nu har Steen investeret i en nymodens dims, som skulle være effektiv - vi får at se, om den virker.

05-04-2004Den første åkande er sprunget ud, så inden mange dage, vil søen være helt hvid i kanten - det bliver flot, så jeg venter spændt. Der er ganske vist så mange planter, at de næsten kvæler hinanden.

05-04-2004Lørdag den. 9. juni
Traveturen søen rundt, trækker også folk til. Det er en tur på 11,2 km, så man skal være godt gående. Steen kører ud med madpakker og forfriskning, når den halve tur er udført, og når man er vel hjemme igen, vanker det kaffe og æbleskiver. I år var det rart at gå inde i skyggen af træerne, da det var enormt varmt i solen.

05-04-2004Grill-aftner holder vi meget af, og hvad var mere oplagt, end at slutte dagen af på terrassen i den smukke lune sommer aften. Det var næsten umuligt at komme ind i seng.05-04-2004At vejret er perfekt i denne tid, er vist overflødigt at fortælle. Hvor heldig har man dog lov at være!

05-04-2004Mandag den 18. juni.
Min gode ven fasanen er vendt tilbage.
Til morgen vågnede jeg ved en farlig larm oppe på taget, og da vi kom ud for at spise morgenmad, stod den stolt og ventede på krummerne fra vores rundstykker. Siden har jeg gennet den ud af hytten nogle gange!


05-04-2004STEEN og BENTE camperer selvfølgelig også - men lige inden for bommen, så de kan holde øje med, når der kommer gæster.
Lige nu er de henholdsvis på kontoret og ude at slå græs.


05-04-2004Brombær i fuld blomst - dem vil jeg glæde mig til at plukke i august - det er hyggeligt, hver gang, jeg går en tur til og fra byen.

05-04-2004Det har regnet godt og grundigt en dags tid, men det har blot givet mig mulighed for at rydde op i min PC.
I denne uge får jeg besøg af min veninde Annemie, som bor i Holland. Jeg havde jo den glæde at besøge hendes hjem, da jeg var dernede i april - så nu vil hun gøre gengæld - det glæder jeg mig meget til.


05-04-2004Mandag den 25. juni
I dag fredag den 22. juni  kommer min veninde Annemie fra Holland på besøg - det glæder jeg mig til, da det er en gammel aftale, som endelig kommer i hus. Desværre må jeg væbne mig med tålmodighed, da de først kommer sidst på eftermiddagen eller tidligt i aften.

05-04-2004HURRA ! Der kommer den store Autocamper fra Holland med Annemie - hendes veninde - som også er kørestolsbruger, samt dennes mand, der fungerer som hjælper på turen.
Derudover har de hver 2 Servicehunde med.( Grunden til de har 2 - er, at Deres gamle hunde skal til at træde af, og de unge skal læres op, og fungere som hjælpere i dagligdagen.)

Hej - siger Annemie - så er jeg i Danmark!


05-04-2004Heldigvis er vejret godt, så vi kan være uden for . Hytten er nu for lille til 3 store kørestole - 4 hunde og en hjælper.

Maden er gjort klar, så vi kan komme til at spise, og snakke - snakke - snakke.
Vi har så meget at fortælle hinanden, så jeg har lavet en aftale med Annemie om, at hun laver en artikel til Hjemmesiden, hvor hun vil fortælle om sin tur her til Danmark.


05-04-2004Inden de kører videre, må vi lige en tur ud på broen. Det er ikke let at komme derfra igen - da de alle er betaget af udsigten, og den ro der er, i den smukke solnedgang. Selv hundene lagde sig mageligt til rette.

Dog - afskedens time nærmede sig, og vi måtte hilse af for denne gang - men helt sikkert - de vender tilbage, for at blive noget længere. Nu vil jeg glæde mig til at læse Deres artikel.


05-04-2004St. Hans.
Lidt ustabilt vejr i disse dage, men der er lovet tørvejr til i aften, hvor det er St. Hans.
Eftermiddagen er lidt grå, men der kommer opklaring - medens vi Griller på terrassen.


05-04-2004og "Hygger" med drinks og snack - Nu er der blik stille og det flotteste vejr. Steen står for uddelingen.

05-04-2004Bålet flammer helt lige og roligt op - så det bliver sent, før vi går til ro.
Der er en helt speciel stemning sådan en aften.

Mange nye campister er kommet til, og det er rart at få hilst på hinanden.


05-04-2004Mandag den 2. juli 2007.
Sådan - så er der bygget en rampe til en af de andre hytter. Den skal lejes ud til kørestolsbrugere de kommende dage. Jeg får gæster, og siden skal en af Fastliggerne have besøg. Nu må vi se om den består sine prøve.

Jeg får nemlig visit af en god ven Ove, fra Sverige - der sammen med sine 2 hjælpere Sahra og Maria kommer til Jyderup. De må absolut se, og prøve Skarresø Camping.05-04-2004Allerede ved middagstid dukker de op - men i øsende regn, så det er godt, at hytten kan rumme os alle. Her er god plads til 2 store kørestole, samt 3 hjælpere.


05-04-2004Jeg havde mad parat, og alle var godt sultne.

05-04-2004Senere på dagen fortsatte vi til Dianalund.
Jeg kunne godt være med i Oves bil, så det gik hjem til Butikstorvet, hvor vi blandt andet spiste en kæmpe Pizza - det vil sige - vi kunne slet ikke spise op.
Meget træt gik jeg tidligt i seng, da vi kom retur
.


05-04-2004Vejret er bedre næste dag - så en tur ned på Broen - den skal ses - men Ove, var ikke til at lokke ud - han synes den gyngede, men han nød udsigten fra land.

En tur i Vestsjællands Centret for at ose - det er altid spændende i et fremmed land, så de 2 piger, fandt en masse de kunne bruge.

Maden til aften spiste vi i Slagelse, så vi var fri for at tænke på det, når vi kom hjem


05-04-2004Retur på pladsen ville Sahra og Maria, gerne se nærmere på Steens køretøj. De var endda så modige, at de fik lov at køre en tur, efter nøje instruktion. Det gik ganske godt, men til stor morskab for os som var tilskuere.

05-04-2004Det blev en dejlig aften, selv om der kom en stor sort sky.

05-04-2004Næste formiddag måtte de 3 venner køre retur til Sverige - skulle blot lige over Slagelse og bytte en bluse, der var købt for lille.

Det blev en god oplevelse, at være sammen i nogle dage, og vi så, at denne Hytte også var brugbar til kørestole. Nu er det prøvet af.
Bravo!


05-04-2004Fredag den 3. august 2007.
Muldvarpedimsen virker - siges der. JEG HAR BESØG AF DEN- MULDVARPEN - så det er vist ikke helt sandt. Det hjælper jo fedt at jage den væk, når den blot vender tilbage.

Min veninde Tove fra Slagelse har været her på besøg, og det var enormt rart. Gik en tur i byen - det var for mudret i skoven, og derefter på Kineser restaurant for at spise en 4 retters menu til aften. Det var rigtig godt.

Første gang  jeg er der, da der er en kant ind. Men min hjælper Annes ven Max, havde bedt dem lave en rampe, så nu fungerer det perfekt. Det vil jeg gøre brug af oftere.


05-04-2004Desværre er en af vore yngre fastligger død, efter få dages sygdom - det har lige sat en dæmper på alle. Man ser hvor vigtigt, det er at leve her og nu - livet kan hurtigt  få en ende.  
Vores fornemste opgave er nu  at støtte op om hans kæreste Berit.05-04-2004I sidste uge kom der gennem Hermann Binöder fra Turismens Panoramaspejl, en invitation til  Dresten.

Det er Turistrådet dernede, som gerne vil have testet nogle seværdigheder, og det har jeg sagt Ja - til at  deltage i .
Turen er sidst i september, når jeg kommer hjem fra Elmia - Messen.

Ligeledes har et par journalister rettet henvendelse, for at skrive artikler, så det er jeg noget spændt på.


05-04-2004For nogle år siden, var jeg med til at lave Handicap-egnet indgang til Rådhuset i Jyderup, men nu er det nedlagt, Der er blevet bibliotek i stedet for.

Det har jeg gjort brug af i disse regnvejrsdage, hvor det har regnet en del - så jeg har fået læst en masse.


05-04-2004Min gode ven Asbjørn fra  www.hjuleferie.no  Norge,  og hans datter Maria var indenfor på besøg i nogle timer, medens de holder ferie i Danmark.

Dejligt at se de mennesker man fungerer sammen med. Jeg skal selvfølgelig besøge dem, næste gang jeg kommer til Norge. Heldigt at solen var fremme medens vi gik en tur rundt på Campingpladsen.


05-04-2004I disse dage er muldvarpen over alle bjerge - men den har også fået gas. Kan se der er nye skud, hos min nabo.....

05-04-2004Nu er der brombær i store mængder,og i dag har jeg plukket en portion, til at tage med hjem. ( Der er en stor busk, som gror vild - på vej ned til byen)

Ser de ikke dejlige ud???

05-04-2004Så må der arbejdes - og som sædvanlig, er der en flok, som går i gang.

Der skal en ny overlægger på gyngestativet - den er simpelt hen blevet slidt, men nu kan den holde nogle år igen.05-04-2004Torsdag 23. august 2007
Nu er efteråret kommet nærmere, og jeg må til at indstille mig på at tage tilbage til Dianalund. Det har tordnet, lynet og regnet - efter alle kunsten regler i nat!

Der er skabt mange nye venskaber i sommer, så det har været en længere omgang rundt på pladsen, for at hilse af, og sige TAK for denne gang.
Mange er dog også kommet til mig - men vi glæder os allerede til at mødes igen næste år.

Der kom dog lige en journalist, som skulle lave en artikel om mig - men i det store og hele er jeg ved at være rejseklar.

Hjemme bliver der travlt, da min kørestol og respirator skal til eftersyn, inden jeg i september rejser til Elmia messen i Sverige.
Når jeg kommer hjem derfra, er der lige et par dage fri - så går det til Dresden. Jeg glæder mig meget til begge dele.

Netop i dag - er der kommet bud om foredrag i Efterårsferie på Bøsøre Strand Feriepark på Fyn - super.  Samtidig vil jeg besøge Løgismose Camping.

Hampen Sø Camping har også bud efter mig - så måske jeg kan koble det sammen - vi får at se.
Antagelig vil jeg benytte lejligheden til at gøre nogle private besøg.

TAK for i Sommer !05-04-2004

Tilbage til forsiden