Den 20. februar!
Har været til møde hele eftermiddagen – men der bliver varslet snestorm i morgen – så min hjælper Lue og jeg aftaler at køre til Herning i aften i stedet for, da jeg nødig vil ud i sneen.

Kontakter Ane Dorte for at spørge om det er i orden, at komme nogle dage før, og det er helt OK. Havde ellers en hyggeaftale med Jane på Hampen Sø Camping, men den aflyser jeg – da jeg ikke vil risikerer at sidde fast derude.

Det er noget tomt, da vi kommer til Messecenter Herning kl. 23.30 – så det er bare om at blive sat til strøm, og så se at komme i seng.


05-04-2004Næste dag har jeg Internet, så tiden bliver brugt til at arbejde, og forberede de næste ture, som jeg skal ud på. Vi har fin varme i bilen.

Torsdag ankommer flere vintercampister, selv om det skulle være uvejr, ude i landet – især i den nordlige del af Jylland.

Porten bliver åbnet ind til Center Hallerne, så nu kan vi komme ind og hilse på folk, samt se på den store aktivitet, inden udstillingen åbner i morgen fredag.


05-04-2004Anne Vibeke Isaksen fra www.campingdanmark.dk  holdt den officielle åbningstale, og havde samtidig den ære at uddele ”Rejseskribenternes Havfruepris”, som i år er gået til ”Turistgruppen Vestjylland”.
http://www.visithandicapguide.com/

De arbejder på, at gøre det muligt for handicappede at færdes, så mange steder som muligt. Super, at der arbejdes på sagen!

Der er mange af de pladser præsenteret, som jeg skal besøge i de kommende måneder, så dem må jeg have de sidste aftaler i orden med.

Blandt andet:


05-04-2004Løgismose Strand Camping som i vinterens/ forårets løb, har fået opført 6 nye luksus hytter, på 25 m2 med balkon på 8 kvm. til 6 personer.
http://www.logismose.dk/


05-04-2004Bøsøre Strand Camping,som de sidste 6 år er præmieret med titlen ”Superplads” af tyske ADAC, hvilket siger mindst ligeså meget som 5 stjerner.
http://www.bosore.dk/


05-04-2004Lohals Camping der i år har 50 års jubilæum – her er også sket store forbedringer.
http://www.lohalscamping.dk/velkommen.htm


05-04-2004Hjørring Camping har ændret meget, hvorfor de skal have en ny vurdering.
· Nyt fælleskøkken med opholds- og     tv-rum.
· Nye vaske- og tørre faciliteter.
· Nyt solarierum.
· Nyt puslerum  
· Nyt internetrum.
· Nyt Motionsrum
http://www.hjoerringcamping.dk/pres2.php?id=1


05-04-2004Sædvane tro holdt Camping Cheque åbent hus , med masser af spændende mad og kage!
http://www.campingcheque.dk/dk/  


05-04-2004Marino fra Italien – hans kone og deres lille søn, var også på pletten. Som så ofte før modtog jeg en invitation, men desværre, har jeg ikke tid i år. Måske til næste år.
www.marinadivenezia.it/  


05-04-2004Traf ægteparret  Anni og Jens Christian fra Risskov – der trods Jens Christians handicap – har haft mod på at få bygget en Autocamper, som kan bruges til kørestolen. De synes den skulle vises frem på udstillingen.

05-04-2004Camperen er ombygget hos Friis Biler og Camping i Horsens  – som på det tidspunkt, var de eneste, som havde mod på opgaven. ( Der vil blive bragt en hel artikel senere ).

05-04-2004Hermann Binøder, fra Turismens Panoramaspejl – der er Rejsejournalist, kendte jeg fra tidligere og han præsenterede et Hotel, og en Campingplads på øen Usedom i Tyskland, som er egnet til kørestolsbrugere. Dette skal der ses nærmere på og skrives nogle artikler om.
www.traveltips.dk


05-04-2004En af mine venner Sabit Tüfekci, fra Muskelsvindfonden er også interesseret i at rejse, og har startet sit eget rejseselskab ”HandiRejs”, da han – som jeg – så ofte har problemer med de eksisterende selskaber.

Når Sabit kommer rigtig i gang – vil vi bruge hinandens erfaringer – så rigtig mange kan få glæde af os.

En artikel bliver det helt sikkert også til.
http://www.handicap-portalen.dk/default.asp?side=publication&perform=visartikel&id=830


05-04-2004På vejen ud af Hallen den sidste dag, traf jeg Harry og kæresten – de havde en masse flødekarameller med – som de delte ud af med rund hånd

05-04-2004Mandag, sagde vi farvel til Messecenter Herning og TAK for denne gang.
Det blev en god oplevelse, selv om det halve Danmark lå begravet i sne.

Hjemme ved min lejlighed lå lidt – men ikke meget.

Aase


05-04-2004

Tilbage til forsiden