Kære Aase.
Jeg var inde på din side - du kan tro, det gjorde mig glad.
Jeg har en søn Mikkel på 7 år, der er sen-hjerneskadet. Udover ham har vi også to andre børn, Mads på 6 år, og Mie på 4 år.

Min søn Mikkel ser meget normal ud, men vi møder mange fordomme på camping pladserne pga. af ham. Mikkel er en god dreng, men han oplever ikke verden, som vi andre gør...03-05-2004Vi tog på camping i år på ”Ulbjerg Camping” ved Viborg - (Så har vi nemlig ikke langt hjem, hvis han bliver ked af det) – og det gik bare så godt.
Pierre og Dorte, der har camping pladsen - er af den holdning, at camping er for alle (Pierre, har selv en bror der er autist).

Der er skønt og handicapegnet hos dem, med gode bade forhold - også for kørestols brugere og gang besværede.
Der går en sti helt ned til Fjorden - god og bred - så selv en el-scooter kan komme helt derned..


03-05-2004Vi har haft en dejlig ferie - også selvom folk kigger dumt på Mikkel, men vi havde god støtte i ejerne af camping pladsen.

Udover det, fandt Mikkel selv en legeven, Louie på 8 år - en dejlig lille hollandsk dreng, som jeg forklarede, at Mikkel godt kunne være svær at lege med, fordi han har en hjerne skadet..
Louie, sagde til mig: Kein problemen - veir spillen ! Altså: Ingen problem - vi leger... Så bliver jeg glad!


03-05-2004Har for første gang været glad for at være på ferie, med alle mine 3 børn og mand. Jeg ved godt, vi kun var 40 km hjemme fra, men det var rart, kan du tro! Der er så godt ude på ”Ulbjerg Camping” ved Viborg, at vi har snakket om blive fast liggere.

Med den service vi har fået, og den forståelse - vi har mødt, gik vores frygtede  mareridt ikke i opfyldelse i år – men blev i stedet en GOD FERIEOPLEVELSE.

Mange ferie hilsner
Carina Lassen        


03-05-2004
Camping Ulbjerg
Skråhedevej 6
8832 Skals
Tlf 86697093
Fax 86697499

Mail: camping@ulbjerg.dk
http://ulbjerg.dk-camp.dk/


03-05-2004

Tilbage til forsiden