Det er endnu ganske nyt for os – men jeg skriver lige lidt om, hvordan det er gået indtil nu!

Sidste sommer købte jeg  en LMC Handicap-vogn til min datter Rosa – som er kørestolsbruger, og multihandicappet. Synes denne vogn så tiltalende ud.

Dog har jeg lavet lidt om, således at spisepladsen - i midten af vognen – kan ændres til soveplads. ( Det kan den, på alle de nye modeller). På den måde, kan jeg have mine to børnebørn til at overnatte hos os.


03-05-2004Der er ikke fortelt til – men en stor markise, da vi gerne vil køre rundt i landet. Det er for besværligt med et fortelt, når jeg er ene mand om at sætte op. Har nu også besluttet at investere i en mover, da vognen er for tung at sætte på plads alene.  Vi har valgt at have løse ramper i stedet for en fast lift.

03-05-2004Vi indviede Campingvognen sidste år, med en tur til Fyn, hvor vi boede på Hasmark Strand Feriepark. Det vil sige Rosa – min ældste datter og svigersøn, deres 2 børn og så mig selv. I alt 3 voksne og 3 børn. De 2 voksne sov på gulvet på en luftmadras, hvor der var rigelig plads. Rosa og jeg i dobbeltsengen og de to drenge på Spisepladsen03-05-2004Der er god plads inde i vognene til at der kan sidde 2 voksne og 2 børn ved bordet, og for bordenden kan Rosa være i sin kørestol, sammen med mig, som bruger en campingstol.

Pladsen på Fyn var en dejlig plads, og meget Handicapegnet. Der var bygget et nyt badeland, men det brugte vi dog ikke. Det var ellers også egent til handicappede.

03-05-2004
I år har vi været på Samsø – hvor vi lå på Sælvig Camping. Atter var hele familien med.
Her var nu ikke så egnet, som jeg havde ventet. Der var kant op til køkkenet – vaskemaskiner m. m og så alt for lidt plads til en  kørestol
Der var ganske vist et Handicap-toilet, men det blev også brugt af folk uden for pladsen, som kom på cykel eller i hestevogne, og så  kostede kr. 2,00 hver gang  det skulle benyttes.

Med venlig hilsen
Rosa og Flemming Schultz
Ågården 48
2635 Ishøj


03-05-2004

Tilbage til forsiden