Når man er i det sydlige hjørne af Bornholm og man gerne vil opleve en bade - og slappe af ferie må man ikke gå glip af et besøg på FDM Camping Balka Strand.

Balka Strand er *** og har 100 m ned til en af øens bedste og mest børnevenlige badestrande. Hvidt sand så langt øjet rækker og i læ af høje fyrretræer ligger denne perle, kun 5 min. gang fra det lille hyggelige fiskerleje Snogebæk med et væld af gode cafeer, restauranter, kunst indenfor smykker, keramik og glaspusteri. Besøg de arbejdende værksteder og oplev arbejdsprocessen. Snogebæk er kendt for sine forretninger med delikatesser som hjemmelavet chokolade, økologisk is og naturligvis et røgeri med specialiteter og fiskeretter efter bedste Bornholmske opskrifter.


28-04-2004Pladsen er velindrettet og meget børnevenlig med 2 legepladser, 2 hoppepuder, vipper, boldhus, 2 petanque baner i internationale mål, udendørs bordtennisbord, indhegnet område med fodboldmål, basketmål, legeskib og gynger. I hovedbygningen er bl.a. indrettet 4 nye familiebaderum, puslerum, handicap bad - og toilet, TV stue med børneområde, køkken, vaske - og tørretumblerrum samt 2 store toiletafdelinger, reception og butik for køb af dagligvarer. Endvidere er der nyt stort grillområde med overdækket grill og terrasse, udendørskøkken med mulighed for at tilberede/rense sine friskfangede Østersø fisk. Cykler til alle aldre kan lejes på pladsen. Hunde er velkomne.

Udlejning af topmoderne hytter med eget bad og toilet, super moderne campingvogne og Combi-Camps komplet med fortelt og til 5 personer.
Plads bør reserveres i god tid.

Vi glæder os til at høre fra jer og til at byde jer velkommen på FDM Camping Balka Strand.
Åben i perioden 22/04 til 24/09


28-04-2004http://www.fdmcamping.dk/balka/

c-balka@fdm.dk

Balka Strand ( 3½ )  Juni   2006

EL.      MAN  
STOL   STOL  

X       X   PARKERINGSAREAL
X       X   KØRE / GANGAREALER                        
X       X   HANDICAPTOILET - ( BAD )                  
X       X   KØKKEN (CAMPING)  UDE                          
X       X   VASKEMASKINE / TØRRETROMLE
X       X   SPISESTED                                      
X       X  FÆLLESRUM                                  
X       X  DIV. AKTIVITETER
           Reception
           Butik
           Vaskerum

Flere hytter – soveplads i stuen.
Der vil blive lavet ramper til de sidste steder. Arbejder på at få en kørevej ned til stranden. En grill – der også kan bruges til kørestolsbrugere er undre opbygning.

Symbolforklaring:
X    Adgangs forholdene helt optimale
/    Adgangs forholdene delvis optimale
      Hvis der intet stå - er det umiddelbart ubrugeligt.
28-04-2004

Tilbage til forsiden