29. marts 2006.
Hold øje med Anne-Vibeke Isaksen, som ejer internetportalen
www.campingdanmark.dk.

Hun er en dame med fremdrift: Først brød hun med sin arbejdsgiver Peer Neslein for at skabe sit eget camping-pr-firma og gjorde det med succes.

Ung mor fra Skjern med gård og firma i Tølløse, to børn og masser af jern i ilden.

I dag onsdag, satte hun sig tillige i formandsstolen for Danske Rejsejournalister efter et drabeligt kampvalg, hvor hun gennemtvang et generationsskifte.

TILLYKKE !

26-04-2004
GENERATIONSSKIFTE.
Generationsskifte i Danske Rejseskribenter. Anne-Vibeke Isaksen afløser Ejvind Olesen som formand.

36-årige Anne-Vibeke Isaksen, Rejsejournalisten, er den første kvindelige formand i Danske Rejseskribenters 30-årige historie.

På en velbesøgt generalforsamling med en særdeles livlig debat i går på Hotel Phønix i København afløste hun 69-årige Ejvind Olesen, Take Offs redaktør, som efter 30 år i bestyrelsen, de sidste syv år som formand, ønskede at træde tilbage.

I et kampvalg med Carsten Elsted fik Anne-Vibeke Isaksen 48 stemmer mod Elsteds 37, mens en stemmeseddel var blank.

Den ny formand har siddet i bestyrelsen siden 1999. Hun ejer firmaet Rejsejournalisten sammen med sin mand, fotografen Rasmus Schønning, og har et månedligt TV-program på DK4, ”Anne-Vibeke rejser”.

Desuden skriver hun for B.T. og Motor og er ophavsmand til den meget søgte internetportal www.campingdanmark.dk

Ejvind Olesen var medstifter af rejseskribenterne i 1975 og blev udnævnt til foreningens andet æresmedlem under stående ovationer for sin kæmpeindsats i mere end en menneskealder.

Det første æresmedlem var Poul Tibæk, Take Offs stifter.

Til bestyrelsen valgtes Jørn Henrik Jørgensen, Lars Johansen, Lise Dakinah, Aage Krogsdam og Povel Utzon Buch. Kassereren Poul Hedemann var ikke på valg.

Take Off, den 30. marts 200626-04-2004

Tilbage til forsiden