For 25 år siden – da jeg blev udskrevet fra Plejehjemmet efter 11 års ophold - var mit største ønske, at komme på Krydstogt op langs Norges kyst. Har været deroppe et utal af gange – men ikke med skib.
Den veninde, som skulle med  – blev dog forhindret grundet sygdom i familien, så turen blev ikke til noget.


04-06-2014Det var selvfølgelig ærgerligt – men det var netop de penge – jeg skulle have brugt på dette togt, jeg købte min bil for.

Ikke så ringe endda – det har givet mig mange gode år rundt i hele Europa indtil dato, samt et væld af oplevelser – ikke mindst inden for Campingbranchen. (TAK)

Men – men …. I år har jeg haft så meget personligt at fejre - hvorfor jeg har besluttet at gøre min drøm til virkelighed.


04-06-2014
Inspireret af ”Anne Vibekes Rejser” og efter lang tids sygdom, har jeg drøftet muligheden med lægerne, og de siger, at skal jeg af sted – skal det være nu…. Og det bliver det så.

Link til Anne Vibekes rejse:
http://www.rejseavisen.dk/travellog/anne-vibeke/krydstogt-med-royal-caribbean-til-vestnorge-2013/
http://www.rejseavisen.dk/pages/search.asp?searchwords=krydstogt+vestnorge&soeg_btn.x=11&soeg_btn.y=9  

Mellem mine Campingture – skal jeg nemlig rejse flere gange. Nu tager jeg munden fuld….


04-06-2014I maj sejler jeg med ”Legend of the Seas” til NORGES FJORDE. (Det samme selskab som Anne Vibeke rejste med i sin udsendelse) gennem ”CRUICE MARKED”.  

Mette (Ansat) har været MEGET behjælpelige med at få alt til at falde på plads omkring mine Hjælpemidler og mit handicap.


04-06-2014På Herningmessen kom jeg i snak med Rikke, som jeg kendte fra tidligere,  fra ”SMYRIL LINE” og hun lokkede godt med en ”MINITUR” til FÆRØERNE i Juni, og senere på året i Oktober  et ”VIKINGE KRYDS” til ISLAND. Ja – hvorfor ikke. Nu skal det være.

Begge skibe har Handicapegnede forhold – så jeg glæder mig meget, og skal nok melde tilbage med rejsebeskrivelser fra alle togter.


04-06-2014

Tilbage til forsiden