CPT - AUTOCAMPER
På HERNINGMESSENi år, glædede jeg mig over, at man hos ”VENDELBO-VANS” i Tårs, - nu kan købe eller leje den nye Handicap-egnede Autocamper, som er fremstillet i Italien… De tekniske data, vil jeg ikke komme ind på, dem kan I meget bedre hente hos  http://www.vendelbo-vans.dk – men indretningen synes jeg, I skal høre og se lidt om….27-04-2004Ude fra er det nemt at komme til El- kabel og Vandslange. De er nemlig indbyggede og lige til at trække ud, og i en god højde - så ikke noget med løse kabler og slanger.

27-04-2004For at komme op - er der som standardudstyr påmonteret en sidevendt el-lift. ( Denne kan fås i flere styrker). Denne var ikke stærk nok til min ekstra tunge stol, men jeg hoppede i kort tid i en manuel stol. OP i vognen ville jeg!  Vel oppe, fylder liften ikke meget, og er plan med gulvet.

27-04-2004Et smukt greb til at gribe fat i. Dufter ikke af Handicap.

27-04-2004Sæderne i føre kabinen kan afmonteres, så man kan komme frem med kørestolen. Den store dobbeltseng, som er oven over, kan hæves, når den ikke er i brug. Herved opnår man fuld stå-højde i kabinen.

27-04-2004Bordet ved siddegruppen kan klappes ud, så man nemt kan sidde der, og samtidig kan man – når bordet er slået ind, nemt passerer med kørestolen, og komme ud og ind af bilen, uden at nogle skal flytte sig.
Køleskabet er nede, så man kan nå – dog ønsker vi at hæve det lidt, så hjulene fra kørestolen, kan svinge under.
Lige over er hele vognens Betjeningspanel.


27-04-2004Bad/toilet er pt. kun adskilt med at forhæng, men der kan nemt opsættes andet, hvis det ønskes. Der er gribehåndtag hele vejen rundt om toilettet, og det er til at komme ind under Håndvasken med kørestolen. Gulvet er ekstra stærkt, så skal man bruge lift – kan det nemt bære.

27-04-2004Under den store dobbeltseng i bagenden af vognen er der frit, så man kan komme til med lift eller kørestol. Ligeledes er der god skabs- og afsætningsplads.

27-04-2004Noget af køkkenborde er frit neden under, så man kan komme til at kokkerere.

Når liften er oppe og på plads, ligger den i plan med gulvet!
Vendeplads og køreareal er OK.

27-04-2004Betjeningen til liften er enkel, og der er lige plads til den på døren, hvor den er nem at få fat i!

27-04-2004Jo - det er en dejlig vogn med gode muligheder, som jeg vil håbe mange vil prøve – og evt. senere købe. Det er jo muligt at få autocamperen tilpasset, til den enkelte bruger!


27-04-2004Ønsker du at se en kort video fra CPT Autocamperen, kan du på ”VENDELBO VANS” hjemmeside klikke på symbolet.

http://www.vendelbo-vans.dk/index.htm


27-04-2004

Tilbage til forsiden