VORBASSE CAMPING
Hyggelig - moderne og børnevenlig campingplads.

Efter aftale besøgte jeg Vorbasse Camping  for at se deres nye Mobilhomes, som man har forsøgt gjort egnet til kørestolsbrugere.


28-04-2004Der er bygget en flot rampe og terrasse, men man skal selv undersøge om man kan bruge enheden.

Der er nogle døre, som skal ændres – gøres bredere – men som det er nu, kan selvhjulpne med god vilje anvende de dejlige Mobilhomes.

28-04-2004Dejlige naturomgivelser - tæt på attraktioner
Campingpladsen ligger i naturskønt område med skov og stier. Der er lavet 3 hjertestier der viser jer rundt i den smukke natur - kort kan hentes i information.

Vi bor kun 10 km til Legoland og Lalandia - 35 km til Givskud. Kolding, Vejle og Esbjerg inden for 40 min. kørsel fra campingpladsen. Vi har ligeledes fået Geo caching - I kan leje en GPS ( 50 kr.) og gå på skattejagt rundt i Vorbasse. Der er i alt 8 skatter gemt rundt i byen....


28-04-2004Nyt Fitness rum som kan benyttes - spørg hvordan på campingpladsen.  

Du kan også nyde en hytteferie i en af vores lækre campinghytter eller vores nye luxus mobilhomes. Se mere under menu bjælke øverst under Hytter eller Galleri

HUSK gratis adgang til svømmehal med et stort koldtvandsbassin og 2 mindre opvarmede bassiner. Dejligt cafeterie med god mad, salatbar. Mulighed for at bestille og tage med hjem.

Biblioteket er åbent for alle - mulighed for at låne bøger, lydbøger, pc spil .


28-04-2004Sjove aktiviteter hele året

Campingpladsen har trådløst internet, opholdsstue med computer, tv, bordfodbold og bordtennis. .Der er mulighed for at bruge vores opholdsstue - den ene halvdel er med tv, computer og sofa. Den anden halvdel kan bruges til at spise sammen, holde fødselsdag eller bare hygge sig med hinanden.

Der er plads til 45 personer og der er fri afbenyttelse af musik anlæg. Der er ligeledes en automat, hvor der kan trækkes forskellige varme drikke.


28-04-2004Camping Vorbasse
Drivvejen 28
6623 Vorbasse  
Tlf. 75 33 36 93

Mail: vorbasse@dcu.dk
http://www.camping-vorbasse.dk/


28-04-2004

28-04-2004

Tilbage til forsiden