Den 27. september 2005

Formålet med denne tur er at teste et par campingpladser – besøge nogle private venner i Århus, samt tage over til Vesterhavet, for at hilse på familien, som står bag projekt ”Handy-Camp-Emil”, ( Udlejning af LMC  Handicap-Egnet Campingvogn), som har holdt til på Hvidbjerg Strand Feriepark hele denne sommer.

05-04-2004Første stop er Skovsøen, hvor vi køber is, samt det store Rosengårds Center  i Odense. Her benytter vi os af at handle lidt, samt få noget at spise, inden det går ad Den gamle Hovedvej over Fyn til Fredericia, hvor der slås lejr i Lystbåde Havnen for natten.
En smuk aften, med udsigt ud over Lillebælt.


05-04-2004Trelde Næs Supercamp – ( Camping Cheque plads), er tiltænkt et tjek i dag, og da vejret er fint, snupper vi den, på vej mod Vejle.
Træffer hurtigt 2 Pladsmænd, som gerne vil gå med på rundvisning. De er stolte af  Pladsen, men desværre har den, som så mange andre – utallige høje kanter, der forhindre kørestolsbrugere i at færdes fri og selvstændigt. Ærgerligt!

Vi taler om – hvor let det kan rettes, ved at lægge noget under de riste, som ligger i forvejen.
Aflevere et Tjekskema – så Lejrchefen kan se, hvor fejlene er, og de to Pladsmænd lover at gå i gang med opgaven snarest. Venter med at skrive en endelig vurdering, da det er et rigtig dejligt sted, kan jeg godt unde dem mange Kørestole.
.
Der er en handicap-egnet Hytte, men jeg får at vide, at de ramper, som har hørt til – er blevet stjålet af nogle gæster. Det er surt, for de campister, som er afhængige af dem.


05-04-2004Videre langs kysten til en travetur i Vejle, og et besøg hos Vejle Campingcenter A/S.
Hardy Knudsen havde desværre (for mig) ferie – men jeg benyttede lejligheden til at se den lille Knaus Campingvogn. Den blev  jeg lidt lun på, da der oven i købet var el-loft-lift, samt fast monteret rampe.
Fik en aftale om at komme  til deres ”Åbenthusdage” sidst i oktober


05-04-2004Sidst på eftermiddagen kørte vi ad kystvejen til Århus, hvor vi som sædvanlig standsede ved Lystbåde Havnen syd for byen, hvor vi bare slappede af, i den smukke aftensol

05-04-2004Formiddagen gik med privat besøg hos min veninde Britt. Vi har kendt hinanden i snart 40 år, så det er et godt og solidt venskab. Jeg sætter stor pris på turene til Århus.

Det trak op til regn - men besluttede alligevel at køre til Billund Camping, da den lå på ruten over mod Vesterhavet .

Havde en lang snak med den kvindelige Lejrchef og Pladskvinden, om de fejl - der ofte var rundt omkring, men her så det ud til at være i orden – dejligt at se.

Som nabo var LEGOLAND® Village,  som er udstyret med mange gode faciliteter til Handicappede – bland andet en del egnede værelser.

De var så beskedne, at de fortalte, at deres hytter på Campingpladsen ikke var egnede, men jeg vil nu vove at påstå, at jeg nemt kunne bruge nogle af dem, med min store kørestol.

Der er en del grusgange, men de er meget faste, hvorfor det ikke giver problemer.

Alt her er OK, så den plads får fluks (5 kørestole)05-04-2004FDM har en plads ved Grærup Strand, så den blev næste punkt på dagsordenen.

Da vi ankom, var der lukket ned for vinteren, men Lejrchefen var til stede for at rydde op, så vi slap ind, for at køre en runde.

Så hurtigt, at den ikke var ret god til kørestole, men ellers rigtig hyggelig.

Desværre kunne den ikke gøre sig fortjent til kørestole, grundet meget sand og mange høje kanter.


05-04-2004Målet for natten var Hvidbjerg Strand Feriecenter, hvor vi valgte en dejlig plads – lige ved siden af ”Handy-Camp-Emils” flotte LMC handicapvogn, med det store Isabella fortelt.

05-04-2004Allerede i Receptionen traf vi Dorthe med familie, (stor gensynsglæde) men de var på vej hjem til Esbjerg.

Vejret var fantastisk, så jeg måtte en tur ned til havet, og rundt på Campingpladsen. Der var som altid ro og orden over det hele


05-04-2004Meget trætte gik vi i seng, for at være friske til næste dag.

05-04-2004Efter endnu en rundtur satte vi kursen mod Esbjerg, hvor der skulle snakkes Handicap-Camping og vores fremtidige samarbejde. Vi kan sagtens bruge hinanden.

Som sædvanlig holdt vi i indkørslen, og havde trukket et el-kabel inde fra huset, så alt i min bil fungerede.


05-04-2004Lørdag eftermiddag fulgtes vi ad, ud til Hvidbjerg, for at se Campingvognen rigtigt og drikke eftermiddagskaffe i forteltet.

Det er nu en dejlig vogn, som vi håber, mange vil benytte sig af at bruge til næste sommer!

05-04-2004Søndag gik det atter mod Sjælland.
Vi synes - at have fået mange nye og gode oplevelser på de få dage, så det virkede som om, vi havde været væk i længere tid.

Man kan nå langt, på kort tid!


05-04-2004

Tilbage til forsiden