Velkommen til en 5 stjernet campingplads, hvor terrænet er i niveau og der er flisebelagte veje og stier. Der bydes på et utal af aktiviteter - uanset vejret. 200 m fra pladsen er Vesterhavet, hvor bølgerne ruller ind mod en ren og børnevenlig sandstrand.

Campingvognen, en LMC Münsterland 560 ROL, er bla. indrettet med sænket køkken, komfur og vask, kørestolen kan køre ind under køkkenbordet, og badeværelse har toilet og væghængt klapvask, hvilket gør det nemmere at skifte til toilettet. Der er desuden stor vendemulighed i bagenden af vognen, sengene er tilpasset i højden, og i det hele taget er der tale om en meget flot campingvogn.

Handy-Camp-Emil er startet i 2005 af Dorthe Christensen fra Esbjerg, der selv har en handicappet søn - Emil - og derfor gennem en årrække har haft problematikken omkring et handicappet barn tæt inde på livet.28-04-2004”Et handicappet barn er en kæmpemæssig udfordring i dagligdagen, men så sandelig også i ferien. Som ferieform egner camping sig i princippet godt til handicappede, men det kan være meget besværligt at tage på campingferie med et handicappet familiemedlem i en traditionel campingvogn. Derfor har vi i år investeret i en specialindrettet vogn, som vi i samarbejde med Hvidbjerg Strand Feriepark udlejer til familier med handicappede medlemmer, og jeg er sikker på, at der er mange som vil synes, at det er alle tiders ide” siger Dorthe Christensen.

28-04-2004Campingvognen er placeret centralt på campingpladsen, og der er ikke langt til det 2000 m2 store badeland, der lokker børn i alle aldre, og der er heller ikke langt til top moderne handicapfaciliteter i de smukke stråtækte bygninger.

”I Hvidbjerg Strand Feriepark har vi altid stræbt efter at skabe den bedst mulige kvalitet for vores gæster. Dette har bla ført til at alle vores veje er belagte med herregårdssten og samtidig har vi investeret i en række handicapvenlige faciliteter. Dette har betydet, at vi i dag har mange handicappede gæster, der besøger os i løbet af sæsonen, og vi glæder os meget til som Danmarks første campingplads at kunne være med til at tilbyde dette nye produkt” udtaler Steen Slaikjær fra Hvidbjerg Strand Feriepark

Udover at være en af Danmarks bedste, er Hvidbjerg Strand Feriepark af den velansete tyske organisation ADAC udnævnte som hørende til blandt Europas 12 bedste campingpladser.

Digitale fotos af campingvognen kan rekvireres på adressen

steen@hvidbjerg.dk28-04-2004Hvidbjerg Strand Feriepark (5)
EL.      MAN
STOL   STOL  

X        X        PARKERINGSAREAL
X        X        RECEPTION                                            
X        X        BUTIK                                            
X        X        KØRE / GANGAREALER                        
X        X        HANDICAPTOILET - ( BAD )                  
X        X        KØKKEN (CAMPING)                            
X        X        VASKEMASKINE / TØRRETROMLE          
X        X        SPISESTEDER                                    
X        X        FÆLLESRUM                                  
X        X        DIV. AKTIVITETER

(www.hvidbjerg.dk)

Symbolforklaring:
X    Adgangs forholdene helt optimale
/    Adgangs forholdene delvis optimale
      Hvis der intet stå - er det umiddelbart ubrugeligt.28-04-2004

Tilbage til forsiden