BUSTELT FRA "VENDELBO VAN".
Læs beskrivelse og test af teltet her:
http://www.handicap-camping.dk/artikel.asp?articleGuid=8017

Nærmere oplysninger hos:
info@vendelbo-vans.dk25-04-2005MØBLER FRA "ALPH CAMPING".
Bord og stole fra Alph Camping !
info@alphcamping.dk


25-04-2005PLAST-GULV FRA "EXCELLENT SYSYEM".
Dette gulv fra Excellent System er suverænt godt. Jeg har prøvet flere andre typer, men dette er mest holdbart til min tunge kørestol!
Nemt at holde rent og behageligt at køre på. Der er samlet af felter på 25x25 cm - er nemt at opbevare og kan absolut anbefales.
Fås ved henvendelse til :
info@excellentsystems.com


25-04-2005SAMTALEANLÆG FRA "NAVTECH".
Dette anlæg er et Cobra micro Talk og rækker nemt 3 km - alt efter forholdene. Kan også fungere fra bil til bil under transport.
Jeg har stor glæde af det - når jeg er afsted og skal kommunikere med mine hjælpere ! På den måde kan vi gå lidt fra hinanden ,og altid kalde hinanden,  hvis der er behov for det!  Få nærmere oplysning hos:
info@navtech.dk25-04-2005DANSK GPS PROGRAM FRA "VICSAT".
GPS program med Dansk tale fra ”Vicsat” !
Har du en bærbar PC og en GPS mus til at navigere – kan du nu hos VICSAT købe et program / kort, med dansk tale – hvilket mange har savnet.
Programmet Infomap virker på samme måde, som de dyre/større GPS, hvor man kan sætte vejpoints ind, og blive vejledt fra adresse til adresse ! Det er en behagelig herrestemme, der guider dig!
Selve programmet er på Engelsk – men ved hjælp af de logiske symboler, er det nemt at anvende. Der er mulighed for at bruge det i hele Europa, og du selv kan bestemme, hvilke lande, du vil lægge ind på din PC.
Det er lettest at oprette en rute – hvis du har en given tur fra punkt A til B – da der ikke er navne på kortet, før du er nede på 200 m .
Jeg synes det er svært at planlægge en selvvalgt rute, uden at skulle lægge en del vejpoint ind først, men til dette er der en god søgefunktion !
Fordelen er, at man har kortet i fuld skærmstørrelse, og det er meget nemt at se på !
www.vicsat.dk25-04-2005GPS-MUS TIL BÆRBAR PC FRA "NAVTECH"
I stedet for de dyre Gps - er det en god ide' med den billige "mus" - hvis du i forvejen har en bærbar Pc.
Stikket skal blot sættes i computeren og strømmen får den automatisk tilført! Det er dog en god ide' at have ekstra strømforsyning fra bilen til Pc'en !
info@navtech.dk
25-04-2005GARMIN GPS-PROGRAM FRA "NAVTECH"
GPS  program – fra ”Garmin” !
Har du en lille GPS-mus til din  bærbare PC – er  Metroguide et rigtig godt program.
Dette er en  god mulighed – i kontrast til de store dyre GPS , da kortet er meget detaljeret - tydeligt og nemt at indstille.
Det er snildt at planlægge ruter inden afgang -  fra adresse til adresse  – eller lægge dem ind undervejs !
Der er ikke tale på – men er man to af sted, er det let for sidemanden / kvinden at holde øje med ruten, samt give besked til chaufføren i god tid – hvis man skal ændre krus!
Kommer man for langt væk, fra den røde streg (ruten) – kan man nemt finde tilbage på rette vej, hvilket  har sparet mig for meget gennem storbyer, hvor jeg ikke er kendt.
Programmet er på engelsk – men nemt at bruge, ved hjælp af de mange symboler!
Kortet Metroguide indeholder hele Europa. Du vælger selv hvilke lande du vil lægge ind på din Pc. og der kommer ofte nye opdateringer – som kan hentes gratis på ”nettet”
Jeg bruger selv dette kort – da det er nemt at arbejde med!
info@navtec.dk25-04-2005

Tilbage til forsiden