Der er mange måder at komme til en Campingplads på!
Manja på 18 år  er - sammen med sin jævnaldrende veninde Sannie - kommet på sin 3. hjulede cykel.

Manja er en spastisk lammelse, men det forhindre hende ikke i at fungere sammen med sin veninde, hvorfor de på 3. år tilbringer nogle dage sammen - i to små Iglotelte.
Somme tider er de her flere gange, i løbet af sommeren.


03-05-2004Pigerne bor i Jyderup, så der er ikke langt at cykle – men blot det at komme af sted, og selv kunne bestemme, holder de meget af.

De første gange kom de nærmest for at have noget at lave i ferien, men efterhånden er det blevet en tradition. De synes - mange flere unge skulle prøve at campere.

”Her er så dejligt og fredeligt, og man skal ikke hele tiden tænke på, hvad andre synes om os – eller om vores påklædning. De der ligger her fast kender os, og kan lide os. De byder os i hvert fald altid ”Velkommen”, og så virker det som om, de også passer på os!”


03-05-2004Selv det at vaske op, kan være hyggeligt, når man camperer. Der er altid nogle at sludre med, når vi er i køkkenet. Her er det en af de yngste fastliggere!

Til august skal Manja på "Egmont Højskolen" i Jylland, og Sannie skal fortsætte sin skolegang i gymnasiet, men de forventer begge at være tilbage igen på "Skarresø Camping" til næste sommer! ”Det kan vi da ikke lave om på” siger de samstemmende.


03-05-2004Morgenmaden indtages på den overdække terrasse, som alle teltliggere ( også alle os andre) er meget glad for. Det er lidt besværligt at spise nede i det lille telt!


03-05-2004Trampolinen er god til at træne balancen på, og når en god veninde hjælper – får man samtidig med motionen, en sund latter.

Vi er så glade for at være her !


03-05-2004

Tilbage til forsiden